Očito ne razumiješ neke stvari…. Savjetujem ti ako te zanima predmet da platiš nekom odvjetniku za pravni savjet i sve če ti biti jasnije.
[/quote]
Kolega,evo ja sam kvalificiran iznijeti svoje mišljenje o ovom predmetu i tvrdim da "stvari" nisu
tako jednostavne kakvima ih netko želi prikazati.
Dakako da ne želim prejudicirati niti spekulirati o pravorjeku nadležnog suda,ali smatram da rok
zastare ovdje nije jedini i osnovni problem.
Ovaj spor je vrlo složen i treba se doista suzdržati od spekulacija.
Pozdrav
prije 45 dana sam najavio pad na oko 70 kn, a sada da ce za odprilike isto toliko dana belje na 180kn.
prije 45 dana sam najavio pad na oko 70 kn, a sada da ce za odprilike isto toliko dana belje na 180kn.
Koliko vidim nije još na 70,00 kn.
Očito ne razumiješ neke stvari…. Savjetujem ti ako te zanima predmet da platiš nekom odvjetniku za pravni savjet i sve če ti biti jasnije.
[/quote]
bih drage volje..al s beljskom placom ne moze covjek ni pogledat u vrata advokatu ..iz tog razloga sam pitao..
[/quote]
bih drage volje..al s beljskom placom ne moze covjek ni pogledat u vrata advokatu ..iz tog razloga sam pitao..
[/quote]
Pa šta si očekivao kad surfaš po forumima za vrijeme radnog vremena.
[/quote]
Pa šta si očekivao kad surfaš po forumima za vrijeme radnog vremena.
[/quote]
mislis da bi imao vise od 3… da radim i 16h dnevno? dobro znas da ne..zato koliko para toliko muzike:)
70 je prodaja???
Kolika će ono biti cijena pšenice ove godine???
Kombajni krenuli, a vrijeme samo za poželit!!!
Inati se Slavonijo!
http://finviz.com/futures_charts.ashx?t=GRAINS&p=d1
tu su cijene važnih poljoprivrednih kultura u USA, pretpostavljam da su slične u EU.
kukuruz, pšenica i soja su počeli opet rasti zadnja dva tjedna zbog lošeg uroda u USA.
Kolika će ono biti cijena pšenice ove godine???
Kombajni krenuli, a vrijeme samo za poželit!!!
Inati se Slavonijo!
To je trenutno totalno nebitno na Belju…..sorry
Miško zna, on radi u Belju.
hahaha..dobar vic..