ovisi što očekuješ?
Još čekaš,ti bi izgleda samo kupovao da ti netko kaže da dionica neće sigurno padati.
Puno si neodlučan, a cijelo vrijeme mlatiš po istome, ako se toliko bojiš ima rješenje burzu zaboravi, ako imaš novaca oroči i mirno spavaj, što će čovjeku novci ako ode psiha.
Burza je za hrabre,odlučne i pametne, a ne za plašljive i neodlučne.
Lipariš je li Belje 80 ili će biti 60, a drhtiš hoće li skočiti na 119 u pola sata, pa onda nakon toga prema cilju na 320 kuna.Pozdrav.
[thumbsup] [thumbsup]
jeste, puno sam neodlučan, a 320 kuna ćeš vidjeti znaš kad [lol]
izbacuješ cifre, a zapravo si običan šorter
Prvo 119 pa onda 320 kuna.Pozdrav. [thumbsup]
A reci mi šta si ti? Logično je da su na forumu ljudi koji imaju ili žele kupiti dionice belja. Ti očito nemaš pametnijeg posla pa zahebavaš dioničare na forumu
@cxy2012
sanjaj mačak sanjaj
a sto je zapelo sa cijenom od 338 kuna???
a sto je zapelo sa cijenom od 338 kuna???
ništa, još 266 kuna da dođe do te cijene
Molim vas za info o tome koji je rok za donošenje sudske odluke vezano uz obvezu preuzimanja.
Ustavni sud je donio Rješenje 31. siječnja ove godine, a Visoki upravni sud treba donijeti odluku u roku od 6 mjeseci. Prema tome, rok je 31. srpnja, iako se, koliko ja znam, točan datum nije navodio. Al možda mi je promaklo… U svakom slučaju, vjerujem da će to bit odrađeno pred sam kraj isteka roka.
Bio sam ranije u Belju, sad već dugo nisam, al ovo me itekako intrigira. Bumo vidli što će bit…
ništa, još 266 kuna da dođe do te cijene
[/quote]
A strpljen spasen reka bi nas narod.
Ustavni sud je donio Rješenje 31. siječnja ove godine, a Visoki upravni sud treba donijeti odluku u roku od 6 mjeseci. Prema tome, rok je 31. srpnja, iako se, koliko ja znam, točan datum nije navodio. Al možda mi je promaklo… U svakom slučaju, vjerujem da će to bit odrađeno pred sam kraj isteka roka.
Bio sam ranije u Belju, sad već dugo nisam, al ovo me itekako intrigira. Bumo vidli što će bit…
BTW Načuh da ti rokovi i nisu baš tako obvezujući kako zvuće (tih 6mj)… Zna netko o tome detaljnije?
BTW Načuh da ti rokovi i nisu baš tako obvezujući kako zvuće (tih 6mj)… Zna netko o tome detaljnije?
[/quote]
dobro si čuo, to su instruktivni rokovi i ako ih prekorače nikom ništa…tako da taj rok možeš slobodno računati x2…cijena bi već odavna bila preko 100 kn kad to ne bi bilo tako