BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovisi što očekuješ?

Još čekaš,ti bi izgleda samo kupovao da ti netko kaže da dionica neće sigurno padati.

Puno si neodlučan, a cijelo vrijeme mlatiš po istome, ako se toliko bojiš ima rješenje burzu zaboravi, ako imaš novaca oroči i mirno spavaj, što će čovjeku novci ako ode psiha.
Burza je za hrabre,odlučne i pametne, a ne za plašljive i neodlučne.
Lipariš je li Belje 80 ili će biti 60, a drhtiš hoće li skočiti na 119 u pola sata, pa onda nakon toga prema cilju na 320 kuna.Pozdrav.

[thumbsup] [thumbsup]

jeste, puno sam neodlučan, a 320 kuna ćeš vidjeti znaš kad [lol]
izbacuješ cifre, a zapravo si običan šorter

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Prvo 119 pa onda 320 kuna.Pozdrav. [thumbsup]

A reci mi šta si ti? Logično je da su na forumu ljudi koji imaju ili žele kupiti dionice belja. Ti očito nemaš pametnijeg posla pa zahebavaš dioničare na forumu

@cxy2012

sanjaj mačak sanjaj

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

a sto je zapelo sa cijenom od 338 kuna???

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

@ LeoNT

Hvala na info

Poz

ništa, još 266 kuna da dođe do te cijene

Molim vas za info o tome koji je rok za donošenje sudske odluke vezano uz obvezu preuzimanja.

Ustavni sud je donio Rješenje 31. siječnja ove godine, a Visoki upravni sud treba donijeti odluku u roku od 6 mjeseci. Prema tome, rok je 31. srpnja, iako se, koliko ja znam, točan datum nije navodio. Al možda mi je promaklo… U svakom slučaju, vjerujem da će to bit odrađeno pred sam kraj isteka roka.
Bio sam ranije u Belju, sad već dugo nisam, al ovo me itekako intrigira. Bumo vidli što će bit…

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

ništa, još 266 kuna da dođe do te cijene
[/quote]

A strpljen spasen reka bi nas narod.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Ustavni sud je donio Rješenje 31. siječnja ove godine, a Visoki upravni sud treba donijeti odluku u roku od 6 mjeseci. Prema tome, rok je 31. srpnja, iako se, koliko ja znam, točan datum nije navodio. Al možda mi je promaklo… U svakom slučaju, vjerujem da će to bit odrađeno pred sam kraj isteka roka.
Bio sam ranije u Belju, sad već dugo nisam, al ovo me itekako intrigira. Bumo vidli što će bit…

BTW Načuh da ti rokovi i nisu baš tako obvezujući kako zvuće (tih 6mj)… Zna netko o tome detaljnije?

...

BTW Načuh da ti rokovi i nisu baš tako obvezujući kako zvuće (tih 6mj)… Zna netko o tome detaljnije?
[/quote]

dobro si čuo, to su instruktivni rokovi i ako ih prekorače nikom ništa…tako da taj rok možeš slobodno računati x2…cijena bi već odavna bila preko 100 kn kad to ne bi bilo tako

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija ili odgovornosti.

New Report

Close