BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne ide ti predviđanja, zato rađe nemoj predviđati, ne znam zašto bacaš te cifre, ali očito da je trla baba lan….nemaš blage [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Prema grafu rasplet je sve bliži.

ne ide ti predviđanja, zato rađe nemoj predviđati, ne znam zašto bacaš te cifre, ali očito da je trla baba lan….nemaš blage [bye]

Hvata te panika, jer znaš da mogu i pogoditi a za tebe če biti kasno jer ćeš biti van vlakića, zato kupuj dok raketa nije krenula.
Samo mlatiš uprazno ohrabri se više, ako imaš sa čime. [thumbsup]

Hvata te panika, jer znaš da mogu i pogoditi a za tebe če biti kasno jer ćeš biti van vlakića, zato kupuj dok raketa nije krenula.
Samo mlatiš uprazno ohrabri se više, ako imaš sa čime. [thumbsup]
[/quote]

Zašto ne priznaš da si shroter?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Opa, čiste po kupnju [bye]

Opa, čiste po kupnju [bye]

Za tebe nema koristi ti je ne smješ kupiti, za biti u nekoj dionici treba imati novaca, hrabrosti, strpljenja i znanja (provjeri imaš li što od ovoga).
P.S.
Kako sada gledaš pad, uskororo češ gledati rast (izgleda da si ti samo promatrač). [thumbsup]

Stanje (odnosno svakodnevi pad , odnosno " sr…. " u dionicama ) je samo slika i prilika našeg trenutnog lošeg ekonomskog vođenja privrede.
Bila su obećsnja o velikom rastu , a sve se svelo na veliki pad ( jad i bijedu )

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

tko je i što obećavao?

Rast u privredi obećavali su svi naši političari , a osobito ovi ovdašnji kojima sam i sam puno vjerovao

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

nakon grčkog ostanka u eurozoni očekuje se jak rast EU indexa, valjda će se i naše belje vratiti bar na 75-76 kn [rolleyes]

ne dajmo jeftino dionice, neka ih drugi rasprodaju i ruše cijene!

valjda, barem, koma koja ekipa

Mislim da bi prije trebalo rast zbog najavljene dobre žetve, nego zbog same Grčke!!! [wink]

New Report

Close