ne ide ti predviđanja, zato rađe nemoj predviđati, ne znam zašto bacaš te cifre, ali očito da je trla baba lan….nemaš blage [bye]
ne ide ti predviđanja, zato rađe nemoj predviđati, ne znam zašto bacaš te cifre, ali očito da je trla baba lan….nemaš blage [bye]
Hvata te panika, jer znaš da mogu i pogoditi a za tebe če biti kasno jer ćeš biti van vlakića, zato kupuj dok raketa nije krenula.
Samo mlatiš uprazno ohrabri se više, ako imaš sa čime. [thumbsup]
Hvata te panika, jer znaš da mogu i pogoditi a za tebe če biti kasno jer ćeš biti van vlakića, zato kupuj dok raketa nije krenula.
Samo mlatiš uprazno ohrabri se više, ako imaš sa čime. [thumbsup]
[/quote]
Zašto ne priznaš da si shroter?
Opa, čiste po kupnju [bye]
Opa, čiste po kupnju [bye]
Za tebe nema koristi ti je ne smješ kupiti, za biti u nekoj dionici treba imati novaca, hrabrosti, strpljenja i znanja (provjeri imaš li što od ovoga).
P.S.
Kako sada gledaš pad, uskororo češ gledati rast (izgleda da si ti samo promatrač). [thumbsup]
Stanje (odnosno svakodnevi pad , odnosno " sr…. " u dionicama ) je samo slika i prilika našeg trenutnog lošeg ekonomskog vođenja privrede.
Bila su obećsnja o velikom rastu , a sve se svelo na veliki pad ( jad i bijedu )
tko je i što obećavao?
Rast u privredi obećavali su svi naši političari , a osobito ovi ovdašnji kojima sam i sam puno vjerovao
nakon grčkog ostanka u eurozoni očekuje se jak rast EU indexa, valjda će se i naše belje vratiti bar na 75-76 kn [rolleyes]
valjda, barem, koma koja ekipa