BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Reći ću samo dve reči:

POGLEDAJTE SEMAFOR!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Reći ću samo dve reči:

POGLEDAJTE SEMAFOR!

Đžabe semafor ako ake se nema sa čime kupovati ili ako se ne smije kupovati.Pozdrav. [thumbsup]

Imam lockup?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Imam lockup?

Zbog čega.

To ja tebe pitam.

Pa ne mogu ja umjesto tebe odgovoriti,malo prije sam naveo da ti je razlog novac,znanje ili strah.Pozdrav. [thumbsup]

Pozdrav [thumbsup]

neda gore i to je to e sad tko neda tko štopa za koga i u čijem interesu to je pitanje

samo da se zna da se nazire malom dioničaru kraj muka na ovoj dionici

neda gore i to je to e sad tko neda tko štopa za koga i u čijem interesu to je pitanje

samo da se zna da se nazire malom dioničaru kraj muka na ovoj dionici

Nece valjda kraj bit poput ovoga koji se nazira na LRH 🙂

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

popunjn gap na 72…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

popunjn gap na 72…

što bi značilo…? rast?

moje pisanje je moje mišljenje u određenom trenutku i nije savjet za kupnju ili prodaju dionica

Ja mislim da to znaci da sad triba popunit gapove na 71,70,69,68…

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

New Report

Close