ponudi se treba nadati isto kao i ne nadati, nekome je 73 dobra cijena za kupiti a nekome za prodati, sve je to relativno i iz istoga je teško izvući bilo kakav zaključak što se ponude tiče, osim nagađanja
ponudi se treba nadati isto kao i ne nadati, nekome je 73 dobra cijena za kupiti a nekome za prodati, sve je to relativno i iz istoga je teško izvući bilo kakav zaključak što se ponude tiče, osim nagađanja
ponude neće biti
Slika govori vise nego tisucu rijeci ;-), slozio bih se sa vama….
[/quote]
cijena je pala 7% nakon ovog…dokle ćete lagati?
Sad se samo treba sjetiti kako sam bio vrijeđan kada je gospodin stavio graf i rekao BLJE ide na 130,00 kuna, a ja sam vjetropirić koji čeka u sačekuši i gleda tuđe grafove. Ono što je bitno reći, grafovi se stavljaju prema potrebi i prema tome tko gdje i kako želi navlačiti.
Također, sam napomenuo da ću kupiti od njega sve ispod 80,00 kn, međutim, osim ponižavanja nema nikakve isprike.
Stavio sam citate pdređenih forumaša kako bi i drugi vidjeli kada mogu prepoznati priliku za prodaju. Nekoliko ih, koji iz određenih razloga imaju tu ulogu na forumu. A jednu sam pročitao, kada je počela pisati romane…..žalosno, što su ljudi sve spremni raditi…[bye]
@valentine
Sad kad je cijena ispod 80, je li kupuješ ili se samo natječeš po forumu?
Vidjet ću sljedeći tjedan, za sada ta opcija nije uključena.
Od 90,00 kuna postoji veliki znak za SELL.
A SLPF je samo dao podršku kako bi dotični mogao izaći.
Sada se vidi gdje je trenutno cijena. [bye]
Slažem se da ne treba hvatati padajuće noževe. Kao i uvijek teško je pogoditi vrh kao i samo dno. Oni koji bi željeli već odavna da cijena ide gore mogu samo kazati da mi ih je žao. Oni bi trebali priznati pogrešku i iz ovoga izvuči pouku. Novaca je sve manje i to se ne osjeti samo na CROBEX-u. Neke su dionice na petini knjigovodstvenih vrijednosti…
Slažem se da ne treba hvatati padajuće noževe. Kao i uvijek teško je pogoditi vrh kao i samo dno. Oni koji bi željeli već odavna da cijena ide gore mogu samo kazati da mi ih je žao. Oni bi trebali priznati pogrešku i iz ovoga izvuči pouku. Novaca je sve manje i to se ne osjeti samo na CROBEX-u. Neke su dionice na petini knjigovodstvenih vrijednosti…
To ovisi o strategiji. Ja kad cijena pada kupujem, čim više padne cijena više kupim i obrnuto naročito ako su odnosi p/b i p/s dobri. Dionice koje već imaju dobar p/e me ne zanimaju jer one najčešće nisu toliko podcijenjene i nemaju toliki potencijal kao ove sa malim p/s i p/b.
Svi koji ste u tužbi protiv Agrokora pogledajte na temi LRH što država pokušava izvesti. Iako se trenutna promjena zakona o preuzimanju ne odnosi na naš slučaj s BLJEom , mislim da je svim sudionicima TK u interesu da takva promjena zakona ne prođe. Ukratko država retroaktivno mjenja zakon i još k tome poništava sve postoječe pravomočne presude !!!
Na temi LRH kolega frankie je postao širok popis emailova raznih saborskih zastupnika , ministarstava i odbora stoga Vas pozivam da svatko od Vas napiše jedan mail s prigovorom na ovako opasno zadiranje u rad pravosuđa i udar na trodiobu vlasti. Ja sam svoj mail več poslao..
P.S
Nemojte kopirati tuđe mailove jer će u tom slučaju vaš samo završiti u filteru, potrudite se napisati svoj pristojan mail i pošaljite ga. Danas LRH sutra nešto mogu i u vezi BLJEa ići retroaktivno mjenjati…
Svi koji ste u tužbi protiv Agrokora pogledajte na temi LRH što država pokušava izvesti. Iako se trenutna promjena zakona o preuzimanju ne odnosi na naš slučaj s BLJEom…
tako je, ne odnosi se niti se može odnositi…a sve to i tako nije jako bitno za BLJE koje u ovoj cijeni od 70 kn nema ni "p" od mogućeg preuzimanja tj. javne ponude…da ode na 60 kn kamo lijepe sreće, stavio bih cijeli portfelj u njega i isključio monitor
Sad se samo treba sjetiti kako sam bio vrijeđan kada je gospodin stavio graf i rekao BLJE ide na 130,00 kuna, a ja sam vjetropirić koji čeka u sačekuši i gleda tuđe grafove. Ono što je bitno reći, grafovi se stavljaju prema potrebi i prema tome tko gdje i kako želi navlačiti.
Također, sam napomenuo da ću kupiti od njega sve ispod 80,00 kn, međutim, osim ponižavanja nema nikakve isprike.
Stavio sam citate pdređenih forumaša kako bi i drugi vidjeli kada mogu prepoznati priliku za prodaju. Nekoliko ih, koji iz određenih razloga imaju tu ulogu na forumu. A jednu sam pročitao, kada je počela pisati romane…..žalosno, što su ljudi sve spremni raditi…[bye]
Džabe pišeš nećeš je smjeti kupiti da bude i 1 kunu, za kupovati dionice treba prvo imati novaca, pa onada znanje i hrabrost, probaj napraviti analizu da li imaš nešto od ovoga.Pozdrav. [thumbsup]