BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da će 76-77 izdržati i da je na pomolu preokret.

Ma ne, treba cekati 70, 60, ma najbolje 50kn….

U pravu ste.Treba čekati cijenu oko 50 kuna.
Pozdrav

imamo jakog kupca na toj razini, pogledaj transakcije zadnjih dana…a taj kupac imam feeling da nije "slavonac". ne kupuje mahanjem velikim nalozima nego stalno stavlja manje naloge sa parsto komada, a ako dođe veći nalog na prodaju počisti ga i onda opet nestane

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje, niti za kupoprodaju dionica ili drugih financ.-instrumenata!

Slika govori vise nego tisucu rijeci ;-), slozio bih se sa vama….

Slika govori vise nego tisucu rijeci ;-), slozio bih se sa vama….

[/quote]
Vidit cemo da li ce klijent koji okolo zove i trazi vecu kolicinu sakupiti to ovako-ili ce na burzi morati cijenu podignuti. 🙂

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

A ja cekam da me zove,ali ima bit da mu je nekoliko paketa po 5000 komada malo.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

koliko ovdje gluposti, svašta

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

85kn potvrdeno, nema vise prodaje na tim razinama, mora se malo vise platit….

Samo jedna u nizu bisera od prije mjesec i pol.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

koliko ovdje gluposti, svašta

Pretpostavljam da ni tebe niko nije zva.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Bit će kako odluči ustavni sud. A tada će morati platiti s kamatama. Naravno na cijenu od 338 kn.
A nadam se pozitivnom rješenju za nas dioničare jer pravni sustav mora konačno profunkcionirati.
Pogotovo jer Toda je sada stisnut sa više strana.
[kiss]
P.S. Nadokupljivao 10-tak puta a i danas sam na bidu.

Čim je došao lakrdijaš, vrijeme je za sell. [bye]
[/quote]

Evo još jedne zanimljive.

I da, ako danas pređemo 90 kn, mislim da smo u bullu.

jeste primjetili kako jedino Index prenosi ova sranja sa bonovima od Kunzuma (zadnje je HEP) .. svi šute, poslovni, tportal, večernji itd .. nekako si mislim teško da će išta bit od te ponude …

Cookie Monster

ponudi se ne treba previše nadati, da li smo probili sve što je još držalo, da li će sada graditelji se javiti kako je super potpora???? nitko se više ne javlja iako je na 85 kuna bilo jeftino kupovati [bye]

New Report

Close