Danas sam dokupio jos nesto sitno. Cijena je pala pa mi se ucinilo kao dobra prilika…kada je podnesena zalba ustavnom sudu cijena je pala za 20%-ak tako da je negativna mogucnost raspleta oko obvezne ponude po meni vec uracunata u cijenu,sto je odlicno jer ako ne bude nista od toga nikom nista,a ako bude znamo sto to znaci…istko tako i bez toga mi se BLJE-R-A cini odlicnom dionicom
Žao mi je što se piše samo o ponudi za peuzimanje i Upravnom sudu. Recimo danas je na HR-u objavljena vijest da Šveđani nude za kupovinu Gripena u offset programu poslove s Agrokorom (kupovina i distribucija vina (Belje?)) i Đurom Đakovićem. Nudili su to i prije i sada misle da će s ovom Vladom imati više uspjeha.
Rasprodaja i dalje traje, tisuće spremne za prodaju.čekali smo da se gospodin G. istrese a sad se netko drugi zeli istresati, nikad kraja.
Rasprodaja i dalje traje, tisuće spremne za prodaju.čekali smo da se gospodin G. istrese a sad se netko drugi zeli istresati, nikad kraja.
Ne brini se. Prošao sam ovo na Tisku na 120-130 kn. Nikome ništa nije valjao Tisak na 130 kn. Za par mjeseci je bio super i na 240. Slično je bilo i drugdje. Treba samo polako i pametno sakupljati.
….kako se bude bližio 01.08 BLJE u sve većem fokusu…vrtit će se od 90-100kn..ako Toda izgubi presudu slijedi raketiranje…ako Toda dobije presudu onda povrat na 75-80…..na ovim razinama rizik gotovo da i ne postoji….
….kako se bude bližio 01.08 BLJE u sve većem fokusu…vrtit će se od 90-100kn..ako Toda izgubi presudu slijedi raketiranje…ako Toda dobije presudu onda povrat na 75-80…..na ovim razinama rizik gotovo da i ne postoji….
To je istina. Belje doduše nema fundamente ni za ovu cijenu, no činjenica da je na ovima razinama već jako dugo i teško da može bitnije pasti. A u slučaju presude Risk / Reward omjer postaje izuzetno interesantan.
nitko ne komentira rasturačuni po kupnji u petak…
nitko ne komentira rasturačuni po kupnji u petak…
DA, i uz ogroman promet od čak 182 tisuće kuna.
Agrokor od danas sprema uvjetnu javnu ponudu za Mercator
Todorić ne odustaje od 75 posto plus jednu dionicu Mercatora
Za razliku od 221 eura, koliko je Ivica Todorić prošle godine nudio Slovencima, sada će cijena biti niža. Koliko točno, još se ne zna
http://www.vecernji.hr/biznis/todoric-ne-odustaje-75-posto-plus-jednu-dionicu-mercatora-clanak-409125