BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da da dobra zezancija. Ja kažem da ne vjerujem, vjerojatno bi netko u poslovnom svijetu već imao takvu informaciju. A ne seljaci iz Slavonije.

..vidili smo jučer ko VLDS kadje sud donio odluku cijena 41%up…kad se to desi na BLJE za koji dan sličan scenarij….

Standardna prica na ZSE, e ali onda ce i puno veca cijena biti jeftina…tako to ide…

baš…ide onako kako netko zaželi….i to za koji dan i potpuno sličan scenarij….i to je više nego sigurno…

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovdje se konstantno skuplja po bidu….trenutno…

baš…opali sve po 82,00 kn…

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

…U najgorem slucaju,zbog te "proceduralne" pogreske Upravni moze Hanfi naloziti ponavljanje postupka-u tom slucaju izvjestan je ishod(opet isti) samo je pitanje vremena.Vjerovatno nekoliko mjeseci.Nevjerojatno je da su si mogli dopustiti takvu glupost po 2. puta.Meritum nije upitan medjutim..

Tocno.Obveza objavljivanja ponude je nastala na zakonu i ona je neupitna,ali je ovo rjesenje HANFE upitno,a trebalo im je cca 4 godine da ga donesu,pa sad ako se ukine pitanje je koliko cemo jos trebat cekat.Daj napisi molim te u kojem drugom Upravnom sporu protiv rjesenja HANFE nisu dostavljeni zapisnici stranci kojoj je nastala obveza.
[/quote]
Po meni izgledi fifti fifti.Nebitni su drugi sporovi ovo je ipak Agrokor u pitanje.Bojim se samo da se politika i vezice nisu ukljucile u igru.

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Itekako su bitni ako postoje odnosno ako oni slicne presude Upranog suda nisu samo u necijim glavama.Na njih se ako postoje uvijek mozemo pozivat . Itekako je to bitno Druze. Ili si mi sad udrija moonwalk jer mozda nemas to o cemu pricas??? Ako jesi evo ti dole web site koji ce ti korak po korak pokazat kako da usavrsis ples.
http://www.allmichaeljackson.com/dance-moves.html

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Po meni izgledi fifti fifti.Nebitni su drugi sporovi ovo je ipak Agrokor u pitanje.Bojim se samo da se politika i vezice nisu ukljucile u igru.

Naravno da je 50-50, ta ili ćemo dobiti, ili izgubiti :-D….Nego ljepo je frankie odgovorio

...

Ma to će se razvući i naći će nekakav kompromis 🙂

BLJE vrijedi ovih para bez obzira na odluku sudu i moguću obvezu Agrokora tj. cijena na burzi je kao da je ta obveza Agrokora anulirana…ako se kojim slučajem utvrdi suprotno, bit će to raketa kakva dugo nije viđena na ovim prostorima [smiley]

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje, niti za kupoprodaju dionica ili drugih financ.-instrumenata!

…da upravo to. Ako odluka suda bude u korist HANFAe, cijena ce znatno porasti..mozemo samo nagadjati koliko.

Ako bude u korist Agrokora, moze malo pasti (moja procjena mozda do 70-75), ali ce se brzo i vratiti.

Uglavnom, omjer moguceg dobitka i moguceg gubitka je takav da je ovo trenutno vrlo primamljiva investicija.

Pogotovo dok postoji prodavatelj koji dodatno snizava cijenu.

Ma upravo tako…. zato mi je doslovno nevjerovatna trenutna neizainteresiranost investitora za ovi dionicu na ovim razinama…

New Report

Close