Jedan prodavač distribuira, a više kupaca (većih i manjih) akumulira. to će tako ići još kraće vrijeme dok se prodavač ne iskrca, a nije mu više puno ostalo. Nakon toga je smjer jasan jer ovima što danima kupuju tisuće i tisuće komada nije cilj da im dionica nakon toga ostane na 85 kn nego da odradi rast, bar 20%…rekao bih na 100 kn za početak, a onda ćemo vidjeti kuda dalje. Ako krene euforija kao na PTKM, moguće i da belje jače poraste (120-150 kn)…a ako bude +efekt sudske presude, taj rast mogao bi biti puuuno veći.
U prijevodu savjetuješ ljudima da plaćaju ovu dionicu iznad BV-a, zbog neke presude za koju svi znamo da će ju Todin odvjetnički tim u paktu sa našim pravosudnim sistemom koji je inače radi njega do sada čak i mijenjao nekoliko zakona RH – pobiti do koljena , te zbog činjenice da jedan veliki, Čvrt imao dionice prodaje, a špekulanti kupuju ??
I to još usred recesije, za vrijeme koje je masa dionica na 0.1 do 0.3 BV-a ??
Super, samo naprijed , i ja se slažem, treba sad trpati to Belje jer ekipa s foruma koja se nakrcala na 70ak do 80 sad kaže da slijedi rast na 120 bez ikakva temelja, i protivno jasnim pokazateljima na tržištu, koje iz dana u dan sve jače pada, a nije ni čudo – kad imamo sve veći broj nezaposlenih u HR, Kukuriku samo kokodaču , a već eto 110 dana prošlo , prstom nisu makli, i još stiže konkurencija iz EU koja će Belje samljeti ko parizer za doručak za manje od 5 godina od ovog trenutka ..
Agorokorova zaduženost je tolika da ga sutra mogu preuzeti banke ako ga već ne drže u svojim rukama u velikoj mjeri. Belje je na vrhu , sad slijedi stagnacija, pa potom pad, prebrzo je raslo i razvijalo se, sad čitavu tu mašineriju treba održavati
Može li prodati više vina nego što prodaje ?
Teško. Nemoguće. Moralo bi svako vino biti od Belje-a, a kad udjemo u EU stiže poplava jeftinih a boljih talijanskih vina , i portuglaskih, pa i francuskih.
Samo Toskana proizvodi vina i to masu bolje od Belje-a, da ti pamet stane. Hrana ?
Okej, isto rasturaju. Dakle dalje ne ide…
Jedino još PIVK stoji na bijednih 0.2 BV-a od Todinih uzdanica i onaj VPIK je ispod BV-a ali ima pre, pre više gubitaka i dugova, dok se to ne riješi dalje od 100 će teško.
Belje isto bez te javne ponude nema temelja za preko 100 osim ako se ne žurite nekome pokloniti svoj novac [proud]
Super su mi ovakvi likovi poput Plejboja u sve se razumiju….Strucnjaci su za pravosudje, financije, preuzimanja, vjetroelektrae, staklenike i poljuprivredu, umjetna gnojiva i makroekenomska kretanja cijena plina na svjetskom tržištu itd.
Naš kolega Plejboj je inaće i najveći stručnjak na forumu za NATO baze pogotovo one na zemljištima KSSTa, koga zanima neka pogleda forum KSSTa i pogleda ako je naš stručnjak za sve nagovarao ljude na kupnju KSSTa po 4000 jer će NATO graditi bazu na zemljištu KSSTa i još milijun nebuloza….
Kak te nije sram više pisati na poslovnom uopće?
Jedan prodavač distribuira, a više kupaca (većih i manjih) akumulira. to će tako ići još kraće vrijeme dok se prodavač ne iskrca, a nije mu više puno ostalo. Nakon toga je smjer jasan jer ovima što danima kupuju tisuće i tisuće komada nije cilj da im dionica nakon toga ostane na 85 kn nego da odradi rast, bar 20%…rekao bih na 100 kn za početak, a onda ćemo vidjeti kuda dalje. Ako krene euforija kao na PTKM, moguće i da belje jače poraste (120-150 kn)…a ako bude +efekt sudske presude, taj rast mogao bi biti puuuno veći.
Samo za tebe:
http://www.youtube.com/watch?v=f7N7MZvQzvk
Pekar, lekar, apotekar, kolar, stolar
mogao sam biti ja, bilo sta
knjigovezac, staklorezac, vidar, zidar
mogao sam biti ja, bilo sta……. [thumbsup]
A tak se izlazi, staviš veće količine na prodaju…to mi više liči na nešto drugo….
A tak se izlazi, staviš veće količine na prodaju…to mi više liči na nešto drugo….
A na koji nacin je istresao dosadasnjih 65.000…ono bas po pravilima struke…
nemam pojma, samo ne znam ako je down stavljati naloge na ask
očito da se spušta cijena…
A tko ce ga znat, moramo cekat skdd top 10 i gotovo, mozda pokusava se vratit nazad u BLJE pa spusta cijenu, bila je neka prica da je zavrtija lovu na PTKM….
pokušao je napraviti paniku većim nalozima na prodaji, ali kupnja nije ni trepnula, a niže se ne usudi ići da ga SLPF ne poklopi…što je ante, ne znaš sad što napraviti,ha? [lol]
Kakvih sve priča neće biti ovdje, ali sve je to uzalud dok se prihodi povećaju 300.000.000 godišnje. [thumbsup]
Kakvih sve priča neće biti ovdje, ali sve je to uzalud dok se prihodi povećaju 300.000.000 godišnje. [thumbsup]
čim tebe vidim odmah znam da je vrijeme za prodaju