BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije ovo nikakva balončina…
Pa ovo je prehrambena industrija…

Uživajte!

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

trebat ce malo vise ovakvih kupovina od tisucu-dvije da se dode na 90kn, prodaja je i dalje jaka.

Todorić u firmu uložijo miljardu kuna i ostavit će da propadne, je malo morgen

Radi se i firmi koja je već poljoprivredni gigant, a uskoro će biti još veći, prihodi se povećavaju iz godine u godnu i to malo veće postoci zadnja godina više od 300.000.000 kuna)firma je iz sektora hrane a to je budućnost.
Znači bez moguće presude upravnoga, ova firma je dosta potcjenjena, ukratko dioničari ove firme
mirno spavaju sa velikom mogućnošću dobiti.
U slučaju obaveze prezimanja više od 300 kuna kroz kratko vrijeme, u suprotnome malo sporije ali isto neće biti ispod 300 kuna za dvije godine po mojoj procjeni s obzirom na intezitet ulaganja, sektor i nova tržišta. [thumbsup]

Radi se i firmi koja je već poljoprivredni gigant, a uskoro će biti još veći, prihodi se povećavaju iz godine u godnu i to malo veće postoci zadnja godina više od 300.000.000 kuna)firma je iz sektora hrane a to je budućnost.
Znači bez moguće presude upravnoga, ova firma je dosta potcjenjena, ukratko dioničari ove firme
mirno spavaju sa velikom mogućnošću dobiti.
U slučaju obaveze prezimanja više od 300 kuna kroz kratko vrijeme, u suprotnome malo sporije ali isto neće biti ispod 300 kuna za dvije godine po mojoj procjeni s obzirom na intezitet ulaganja, sektor i nova tržišta. [thumbsup]

odličan komentar, pojurih kupiti Belje, uvjerio si me, svaka čast, bravo majstore [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Današnje štivo…
Pogledati graf na topicu tehničke…

A dobro je prošlo ovo danas!
🙂

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Di je zapelo? Sta se ceka? 🙂 Izgeda danas je petak prije svega…

Di je zapelo? Sta se ceka? 🙂 Izgeda danas je petak prije svega…

Prije rasta uvijek ide testiranje linije proboja…

Prije rasta uvijek ide testiranje linije proboja…
[/quote]

Mislim da je to trenutno sve vezanu uz Crobex tj. Europu. Kad je vani crveno kod nas je totalna letargija, eto i na temi danas samo 2 posta…cisto dosadno, malo zivosti fali…

Ovo ce morati dolje oprevise je naglo uzletjelo ide na 80

Kako trenutno nemam uvid u k/p, ima li ljubaznih da isto dostavi

LP

cca 10000/39000

New Report

Close