Da, ovakvi veliki nalozi su najcesce vecim djelom sakriveni, ovaj se cini kao strasilo…ma najbolje lupit sve do 94, pa cemo znat odgovor 🙂
Da stvarno je odlučio prodavati ima puno pametniji način prodaje, očigledno je namjera da se specijalnim ratom (strahom) dionica drži na ovim razinama, tako da je se može akumulirati što
više na ovim razinama, jer kad dođe do probijanaj linije teško će se više moći kupiti ovako nisko. [thumbsup]
Da stvarno je odlučio prodavati ima puno pametniji način prodaje, očigledno je namjera da se specijalnim ratom (strahom) dionica drži na ovim razinama, tako da je se može akumulirati što
više na ovim razinama, jer kad dođe do probijanaj linije teško će se više moći kupiti ovako nisko. [thumbsup]
[/quote]
[thumbsup] to se i meni cini logicno
Ante nadokupio na stanju od 6.4 950 dionica, ko tu koga…??? zadnji put je nakon takvog "dokupa" krenuo u razbijanje bida sa 95 ooo dionica spao na 55 000, vidjet cemo kakav je ovo potez, stara finta vjerojatno. Vidjet cemo iduci tjedan hoce krenut kao sumanut, ja mislim da hoce, sve je identicno kao zadnji put, isti potez, vidi se promjena u petak a u ponedjeljak utorak srijeda deranje po bidu jer se KAO NE ZNA KO PRODAJE.. Zivio Ante ako citas
Ante nadokupio na stanju od 6.4 950 dionica, ko tu koga…??? zadnji put je nakon takvog "dokupa" krenuo u razbijanje bida sa 95 ooo dionica spao na 55 000, vidjet cemo kakav je ovo potez, stara finta vjerojatno. Vidjet cemo iduci tjedan hoce krenut kao sumanut, ja mislim da hoce, sve je identicno kao zadnji put, isti potez, vidi se promjena u petak a u ponedjeljak utorak srijeda deranje po bidu jer se KAO NE ZNA KO PRODAJE.. Zivio Ante ako citas
Već sam pisao da je Ante mahnito prodavao gledano psihološki zbog nužde ili straha, ako mu ti osjećaji nisu prošli nastaviti će ponovo, ako mu je emocionalno stanje stabilizirano onda neće, plus
moguće da je prodavao zbog ulaska u Petrokemiju ili sl., s obzirom da se Petrokemija ispuhuje ne bi bilo čudno da se vrati nazad, samo što se to neće vidjeti previše na njegovome osobnome računu ako bude akumulira već na više skrbnički koji neće biti u top 10. [thumbsup]
Jos se nesto zanimljivo saznalo iz danasnje informacije o sazivu Glavne skupstine drustva Vaš link u kojem stoji da ce se gubitak od 71.346.459,01 kn iz 2011. g pokriti dijelom iz rezervi drustva, dijelom iz rezultata buduceg razdoblja. Nista to ne bi bilo precudno da prema nerevidiranom godisnjem izvjescu od 15.2.2012. Vaš link gubitak za 2011 g iznosi 92.366.828. Dakle ocito je ovo revidirano god.izvjesce a ono kaze da je gubitak bio 21 milijun kuna manji nego se prethodno mislilo, sto i nije tako beznacajna cifra [thumbsup] Sjećam se da je i gazda izjavio negdje da ce rev. god izvješće biti bolje od nerev. U svakom slučaju nije loša vijest
Gornji dnevni limit je na 93,84.
A na 94 ima vise naloga. Jedan od njih je 10 000 kom.
[/quote]
E sad je vec puno jasniji razlog, a netko je bas krenuo u proboj…
[/quote]
95 % prometa po asku
nice
Kakve priče, čovjek je trebao cash, ušao u Petrokemiju po 220 i prodao po 3XX.
Sada polako vraća izgubljene pozicije, ćemu gledati teorije zavjere uvijek?
lp
Nije nikakva teorija zavjere već je negdje na 95 tisuća kad je vec prodao tridesetak tisuca nadokupio 700 komada, ne bi li valjda ljudi pomislili da je poceo kupovat ili ti imas neki specificniji razlog zasto bi netko nakon sto je prodao 30 tisuca dionica odjednom kupio 700?? A nakon toga ponovo sasuo gotovo 40 tisuca po bidu? Nema tu zavjere, elementarna logika bi dovela do ovakvog zakljucka, uostalom vidjet cemo iduci tjedan hoce li ponoviti shemu. Mozda je vec prodavao u cetvrtak, promet je bio solidan. Nitko sretniji od mene ako on sad upuca 5 milijuna nazad u belje, no mislim da to bas nije realno za ocekivat. A vidim da si nam se i ti vratio, poslije druka tamo na oko 80 kako ce to sad otici sve kvragu…dobrodosao.
Kakve priče, čovjek je trebao cash, ušao u Petrokemiju po 220 i prodao po 3XX.
Sada polako vraća izgubljene pozicije, ćemu gledati teorije zavjere uvijek?
lp
[/quote]
Onda je dobro zaradio, tako da sad moze vratiti sve nazad u Blje, a netko je poceo skupljati i kupovati po par tisuca u komadu, ne bih se cudio da je on.