Izgleda da je velika pat pozicija nitko ne snije krenuti u strahu da ne bi pogriješio bez obzira sa koje strane.
Psihološki gledano puno je teže ovima što su vani, pitanje koliko će još moći izdržati pritisak s obzirom na skora dešavanja oko ove dionice, a kada dođe do dešavanja, biti će onda trke, za sada je Petrokemija sve bacila u drugi plan.
jel to H nalog od 500 na kupnji ili se slucajno nakon sto je netko lupio 232 ponovo pokazalo 500, bar je tako meni na gledalici a H nalog nemam
p.s. evo odgovora…
Ante se vratia
bemti PBZ investor, ne radi, sta Ante is in the road again or…:-)
Udara cini se pomalo, a nekako mi se čini da kupuje ptkm
Nažalost dva velika destruktora su na belju, Gašpo i SZIF , ovaj prvi se debelo istresa, dio kupuje SZIF koji će se istresat oko 100 kn i neće dozvoli dionici rast kao i zadnjui put. A što se tiče Gašpe nedaj bože da se ponovo vrati u Belje
Nažalost dva velika destruktora su na belju, Gašpo i SZIF , ovaj prvi se debelo istresa, dio kupuje SZIF koji će se istresat oko 100 kn i neće dozvoli dionici rast kao i zadnjui put. A što se tiče Gašpe nedaj bože da se ponovo vrati u Belje
Ma samo neka se vrati, svi su vise nego dobro dosli, :-), jest da ce mu trebam malo vise kesa za isti broj dionica ovaj put.
Ma samo neka se vrati, svi su vise nego dobro dosli, :-), jest da ce mu trebam malo vise kesa za isti broj dionica ovaj put.
[/quote]
Šteta što neće da proda sve do kraja kupaca bi naša izgleda malo kalkulira.
nisam tako optimističan kao mnogi, iskrcavaju se top10 dioničari i to na 80kn, to nikako nije dobro šta god vi pričali, ja sam tu kao i mnogi čisto zato jer živi nada da će pravna država profukcionirat i natjerat govnara da objavi ponudu, razum mi kaže da sam budala a srce da se strpim :). Problem i prednost ove dionice je što je Todorićeva, šta će prevagnut bumo vidili. Cijenu dionica u HR ne diktira tržište i sve te analize možete okačit mačku o rep
nisam tako optimističan kao mnogi, iskrcavaju se top10 dioničari i to na 80kn, to nikako nije dobro šta god vi pričali, ja sam tu kao i mnogi čisto zato jer živi nada da će pravna država profukcionirat i natjerat govnara da objavi ponudu, razum mi kaže da sam budala a srce da se strpim :). Problem i prednost ove dionice je što je Todorićeva, šta će prevagnut bumo vidili. Cijenu dionica u HR ne diktira tržište i sve te analize možete okačit mačku o rep
Stima sve sto kazes ali da imam toliko dionica kao Gašo i ja bi mozda kratio i pokusao sa PTKM, cisto zbog velikog potencijanog dobitka…jer za BELJE se opcenito misli da IMA vremena…