Spremni smo i biti će nas, samo se čeka potvrda upravnoga, samo će onda za mnoge biti kasno za kupovanje.
Kolega Kanabis to će svatko za sebe odlučiti, ali bez ijednoga radnika Belja, biti če ulagača koji će tužiti Agrokor, samo da upravni potvrdi (potvrda može doći svaki dan, ponavljam onda će za mnoge biti kasno).
Dovoljno je napraviti psihoanalizu kod ove dionice pa se lako može zaključiti da se radi o velikoj napetosti, s time da ne može puno dolje, a ako krene gore to će biti naglo i brzo.
neće radnici tužit svog poslodavca.
ali može onaj na koga prenesu dionice, i tako izbjeći suđenje s gazdom.
ali o tom potom, to je sve rekla kazala, vrijeme će pokazati svoje.
Stvari su ovdje vrlo jasne.Jedan veliki prodaje,kao što je to bilo nema dugo na ADPL,razlog prodaje je očito potreba za kešom radi nekog drugog posla,dok se taj veliki prodavač ne istovari dionica ne može puno gore,nakon istovara,sljedi rast- po mojoj skromnoj procijeni na oko 95-105 kn-,ovisno i o izvješću koje slijedi,ako bude jako dobro može i do 120,00 kn ,gdje je otpor koji se već par puta pokazao kao zid.U slučaju da AGROKOR da ponudu,ovo je BINGO, a u najgorem slučaju pad može biti povezan jedino sa padom na vanjskim burzama.Mislim da je svaka kupnja do 85,00 kn jako povoljna i da je na ovoj dionici puno veća mogućnost rasta nego pada.Gospodin koji prodaje možda vidi još neku bolju priliku,to je ono što mi ne znamo,moje je mišljenje da ova prodaja nije povezana sa realnim padom dionice.Budemo vidjeli!
Prehrambena industrija traži koncesije na istoku
Kada Hrvatska uđe u EU, u BiH bi prosječno povećanje poreznog i carinskog opterećenja za duhanske prerađevine, mlijeko, pojedine konditorske i mesne proizvode moglo iznositi i do 51 posto.
U Ministarstvu poljoprivrede su ocijenili kako se regionalno usmjerena prehrambena industrija treba pripremiti na snažan udar kad je od sredine 2013. u regiji dočekaju carine pri izvozu i bescarinski uvoz. Domaća prehrambena industrija na tržište Cefte izveze proizvoda u vrijednosti većoj nego u svih 27 članica Unije.
Denis Čajo, predstojnik Državnog ureda za trgovinsku politiku, najavio je stoga da će Hrvatska zatražiti koncesije za prehrambenu industriju.
http://www.suvremena.hr/22053.aspx
Iako ovo neće imati direktan utjecaj na poslovanje Belja, interesira me kako i kada će se zatražiti koncesije za prehrambenu industriju?!
Prehrambena industrija traži koncesije na istoku
Kada Hrvatska uđe u EU, u BiH bi prosječno povećanje poreznog i carinskog opterećenja za duhanske prerađevine, mlijeko, pojedine konditorske i mesne proizvode moglo iznositi i do 51 posto.
U Ministarstvu poljoprivrede su ocijenili kako se regionalno usmjerena prehrambena industrija treba pripremiti na snažan udar kad je od sredine 2013. u regiji dočekaju carine pri izvozu i bescarinski uvoz. Domaća prehrambena industrija na tržište Cefte izveze proizvoda u vrijednosti većoj nego u svih 27 članica Unije.
Denis Čajo, predstojnik Državnog ureda za trgovinsku politiku, najavio je stoga da će Hrvatska zatražiti koncesije za prehrambenu industriju.
http://www.suvremena.hr/22053.aspx
Iako ovo neće imati direktan utjecaj na poslovanje Belja, interesira me kako i kada će se zatražiti koncesije za prehrambenu industriju?!
Proizvodi od Belja su visokokvaliteni proizviodi, tako da im neće trebati puno za osvajanje EU tržišta,
osvajanjem Merkatora i daljnjim širenjem prodaje biti će još veće mogućnosti prodaje (opet ponavljam povećanje prihoda po nekolikko stotina miliona godišnje do sada), svi znamo da je to jedan od glavnih fundamentalni pokazatelja, zato na ovoj dionici samo je potrebo strpljenje. [thumbsup]
jbilokapicu, koga ti tješiš? 🙂 🙂
sorry, no hard feelings
jbilokapicu, koga ti tješiš? 🙂 🙂
sorry, no hard feelings
Kolega ovo je bilo samo da se ne zaboravi.
to je kao što hdz svako malo spomene da imamo svoju državu, da se ne zaboravi 🙂
to je kao što hdz svako malo spomene da imamo svoju državu, da se ne zaboravi 🙂
Kolega nemoj biti razočarn, na Belju će doći moguće brzo bolji dani, ako ne brzo onda uskoro, samo treba biti strpljiv.