BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa jasno je da ponude neće biti. Što mislite da Ante ne bi čekao ta 2 mjeseca i zaradio silne milijune? A još svi kažete da cijena belja ne može dolje. Dakle Ante je najveća b. na zse.

Pa jasno je da ponude neće biti. Što mislite da Ante ne bi čekao ta 2 mjeseca i zaradio silne milijune? A još svi kažete da cijena belja ne može dolje. Dakle Ante je najveća b. na zse.

Uskoro ćemo svi vidjeti jeli Ante b., a zašto je Ante prodavao onako mahnito jedino on zna (psihološki gledano prodaja je bila takvim intezitetom da se to može objasniti ili mu je bila nužda ili je se nečega prestrašio nama nepoznatoga).
Tako bez obzira ako je se radilo o jednome od ovoga dvoje (nužda/strah) tu razum i neoborivi fundamenti i argumenti Belja njemu nisu mogli pomoći tj. morao je učiniti što je učinio.
Ali zato ih je se netko dobro i jeftino nakrcao.

Gledao sam malo,….Svaka firma kojoj je Hanfa naložila da objavi ponudu o preuzimanju, je tužila upravnim sudu i SVAKA JE SPOR IZGUBILA, ,, tako da je Samodol dobro rekao da Hanfa nikad nije izgubila pa vjerujem da neće ni sada,!!!!!!!!!! a za privatne tužbe malih dioničara se ne boljim da ih neće biti, makar se Agrokoru im šta uzeti ovrhom, imamo mi sreće što on ima što za prodati,hahahah, pa ćemo se suditi sa nekom od koga se može naplatiti, Da sam ja na Todinom mjestu, ja bi predložila …da se nađemo na pola puta, i dobro nama i njemu????, ja bi bio zadovoljan, a kolege šta vi kažete,…???, nek ne iskešira recimo 800 milijuna, nego 500, njemu ostane 300 a i mi zadovoljni, ja bi potpisao, nemoram zaraditi400%, dosta bi mi bilo i 150-200% i ja potpisujem,…. a ako ne da ponudu ili je da ali je Hanfa ne prihvati tužiću sigurno,.. jer on platiti mora,. samo gleda da to plati što kasnije, al platiti mora , ovako ili onako,….Evo ako zaradim obećavam da ću kupovati i dio zarade opet potrošiti u Konzumu,…i majicu sa reklamom Komzuma ću nositi,…hoću majke mi,!!!! a na leđima će pisati TODO CARE!!!!!!!!!

Evo i VIRO, je predao podudu o preuzimanju,…. po cijeni od 430 kuna, i ko sad kaže da u Hrvatskoj niko ne objavljuje ponude o preuzimanju,.??????. Hanfa je cijenu odobrila, jel je to prosječna cijena koje s kretala,..bala, bla, bla,…znate taj dio..Sad mi čekamo svoj red!!!!!, a ljudi moji , zašto ste tako sigurni da Agrokor neće napraviti isto?????,..pa možda se i kod nas najzad počeo poštivati zakon i neko će početi odgovarati za one odluke koje su se trebale donjeti prije nekoliko godina…. a i ako ne preda, pa sudstvo će nam u Evropsku uniju a ima i tamo sudova ..pa bumo se sudili,. ako Toda tako bude htio, a valjda je on okružen pametnim glavama koje neće dozvoliti da oni plate niti kune od onoga što budu morali, a sadašnja cijena od oko 85 kuna za dionicu Belja je smiješna,…..ako ovo nije jeftino, onda neznam što je na ZSe jeftinije a kvalitetnije!!!!!

Wolfi ti si zabrazdio debelo unutra. Pogledaj dugovanje Belja, pogledaj cjelokupno dugovanje Agrokora. Vidi po kolikoj kamatnoj stopi se zadužuju. Osim toga uskoro će se ukinuti poticaji u poljoprivredi, pa sve onda stavi na papir.

To su gluposti. neće se ukidati poticaji dolazi do nekih izmjena, a jedna od njih da Hrvatska neće davati poticaje nego će ih davati EU.

Isto su nam prodavali maglu kako ulaskom u EU država ne smije biti vlasnik više od 25% nekog poduzeća.

Izgleda da sve članice smiju, samo mi ne smijemo.

gluposti.

pa tješim se da nisam jedini, kupovao sam na 88 kuna pa negubim ništa nego se nadam da bi mogao dobiti ..nešto????, tako da osobno nisam na gubitku, ali se nadam kao i svako ko uplati loto da će dobiti, u najgorem slučaju prodam po koliko sam i kupio i nedo bog većeg zla,…..Ne bojim se ja da će Belje propasti…… kad Todorićeve …PERJANICE,…..počnu propadati, od nas mali neće ni prašina ostati,…..tako da ne sekiram se ja za Belje kako će poslovati,.. s obzirom da vode u Baranji ima odnosno ima se odakle crpiti za navodnjavanje jer je okolo punoooo vode, suše, sve više stanovnika na zemlji, enormno povećanje cijena hrane, a on proizvodi hranu, sunca ima a i vode koliko hoće, i navodnjavati ima odakle za razliku onih u Kuvajtu, zemlja je crna kao ugalj, najkvalitetnija,….i jedino da je glup ko stup propasti može…., ima svoju zemlju, svoju mehanizaciju, svoje prerađivačke kapacitete i svoje trgovine,..šta u Konzumu će prodavati Dukatov sir a njegov će propasti??????, ima zaokruženo poslovanje ..od njive do police,….a ta je proizvodn ja naj isplativija i niko te ne ucjenjuje rokovima plaćanja, i sl,..i sad kad je sve zaokružio….ide se zadužiti da propadne,?????, kažem vam , dok on propadne od nas ni prašine neće biti!!!!!!

btw. poticaji su legalna pljačka … ali šta reći

Cookie Monster

ma iskreno sumnjam da će im EU tako dijeliti šakom i kapom kao naša država. Doćo će do zatvaranja pipe

Wolfi ti si zabrazdio debelo unutra. Pogledaj dugovanje Belja, pogledaj cjelokupno dugovanje Agrokora. Vidi po kolikoj kamatnoj stopi se zadužuju. Osim toga uskoro će se ukinuti poticaji u poljoprivredi, pa sve onda stavi na papir.

Kanabis zaboravio si da će biti tužen Agrokor sigurno od većine ulgaača u slučaju pozitivna ishoda od upravnoga za pruzimanje, samo kad se to objavi biti će ti onda kasno za kupiti.

A što se tiče financijskih argumenata Belja do sada u Belje uloženo oko dvije milijarde kuna, a prihodi
se povećajeu po nekolikoko stotina miliona godišnje.

Kolega nisam zaboravio. Samo je pitanje što će od toga biti. Pogledajte koliko je malih tužilo lrh.

Ceka se nastavak iskrcaja, vise manje jos 50.000 komada mu je ostalo, i to je to…

New Report

Close