Belje se nalazi na razinama kao da ponude neće biti (uračunato u trenutnu cijenu), a što ako je bude kolika će onda biti cijena, plus ogromni potencijal (Belje proizvodi kvalitetnu hranu u ogromnim količinama i uskoro EU tržište).
Belje se nalazi na razinama kao da ponude neće biti (uračunato u trenutnu cijenu), a što ako je bude kolika će onda biti cijena, plus ogromni potencijal (Belje proizvodi kvalitetnu hranu u ogromnim količinama i uskoro EU tržište).
Strpljen spasen!
Mislim da je pitanje kada će se potući sve do 80 kuna.
lp
Mislim da Vi uredno skupljate.
Samo jedan podsjetnik…koliko je koštala cijena dionice u 2007 godini,..ajde oko 300 kuna,..a u kojem je stanju bilo Belje tada????. koliko prihoda, koliko ulaganja,..a koliko je od tada uloženo i koliki su prihodi, imovina, zemljište???? a danas vrijedi oko 80-85 kuna…To vam je isto kao da prodajete kuću i ona vrijedi 50 tisuća eura, napravite pored nje još tri v ile i sve skupa prodate za 20 tisuća eura,..haloooo. ljudi moji, jel vi vidite koliko je ova dionica jeftina i zašto je jeftina,???? Idemo po seljačkoj logici,…male izgurati, rušiti cijenu, ako je ikako moguće izbjeći preuzimanje, a neznam dali je Liniću isto ako vlada odluči prodati svoj udio u belju daliu će dobiti 100 kuna ili 300?????,…e vidjećemo sve…samo kolege strpljenja,.. neće ni do vijeka u ovoj državi pojedinci moći raditi što hoće…, i dokle hoće!!!!
recimo da je tada bilo jako precijenjeno, danas je vjerojatno jako podcijenjeno. No vecina investitora gleda zdravo razumski dobit, a ona je trenutno u -. Dakle istina je negdje u sredini, valjda ce doci i ovdje do otkljucavanja vrijednosti [proud]
Kupovanjem dionica ulaze se u buducnost, dakle gdje ce ta firma biti za 2-5-10g. E sad svatko stvara neku svoju projekciju, puno je faktora u igri, sto globalnih sto lokalnih…
Imam osjećaj da vrijednost dionice raste ili pada, onako kao šapekulatni ulaze ili izlaze prema vijestima o drugim tvrtkama (Ingra, Dalekovod, Petrokemija itd.) a kada zagusti svi se vraćaju u sigurnu luku, dinice Belja.
Imam osjećaj da vrijednost dionice raste ili pada, onako kao šapekulatni ulaze ili izlaze prema vijestima o drugim tvrtkama (Ingra, Dalekovod, Petrokemija itd.) a kada zagusti svi se vraćaju u sigurnu luku, dinice Belja.
Bravo!
Svi cekaju nastavak rasprodaje…
a Svi su uvijek u pravu [wink]