Nije dobro, ali treba znati da Gašpar nije išao ispod 80
evidentno je da je neka stiska inaće ne bi ovako masakrirao dionicu…trebalo bi kupnju spustiti na 70 pa ga pričekati
Pa nema 300 tisuca komada da ga se ceka na 70…moramo cekat top10 od utorka pa cemo vidjet koliko mu je jos ostalo
po slobodnoj procjeni, na temelju prometa od ovoga tjedna, ostalo mu je još 65-70k….tim tempom mu treba još koji mjesec dana da rasproda, ja bi mu spustio na 70 pa nek se istovaruje
Mozda stvarno nema u planu davati ispod 80, vidjet cemo tijekom dana, mozda ju je on i pogurao iznad 90 sa onim velikim nalozima ako se sjecate
Gdje su sad fundamenti i tehnička ? Jedan lik iz top 10 sa svojim udjelom kojeg je stekao tko zna kako diktira pad cijene bez obzira na sve. Nevjerojatno. [angry]
Ja vam kazem da je gospodin medju nama, pazi on da dobije sto vise, ne bi bilo cudo da ako misli jos prodavat sad napravi malo pauzu koji dan ili cak eventualno malo kupi koju dionicu…stari lisac [angry]
@ sport
da je to tako mogao bi je orusiti puno brze, a i to je vec teorija zavjere i urote, mislim da je situcija puno jednostavnija tu…