Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Prema mojim saznanjima odluka se ocekuje u skorom periodu. [wink]
[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]
Prema mojim saznanjima odluka se ocekuje u skorom periodu. [wink]
E to se ceka, ovo sve drugo je trenutno nebitno…
je to je 500 skriveni
Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!
Jel ovo H nalog na 85,50 od 5000 kom , ima netko gledalicu sa H nalozima??
Vjerojatno, pčrošlo mu je 500, pa se opet pojavilo 500.
Inaće, da, skriveni je.
lp
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
je to je 500 skriveni
netko nas je malo za*ebao, je skriveni ali samo 2x 500…uglavnom neko šilji po kupnji ko sumanut
No pain no Game
promet preko milje kuna….netko skuplja, a pitanje je tko?? neki dan na 9x kn prolazile su i veće količine od ovog danas…prati li tko promjene u top10?
forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala
Nema promjena u top 10 jucer i danas, tj ponedjeljak i utorak , ali sam siguran da ce ih biti kad se budu mogli vidjeti podaci za jucer i danas. Znaci utorak i srijeda. Ne izgleda mi to sasipanje po bidu kao da ce uskoro stati, hvala Bogu ima kupnje dosta…
No pain no Game
Nema promjena u top 10 jucer i danas, tj ponedjeljak i utorak , ali sam siguran da ce ih biti kad se budu mogli vidjeti podaci za jucer i danas. Znaci utorak i srijeda. Ne izgleda mi to sasipanje po bidu kao da ce uskoro stati, hvala Bogu ima kupnje dosta…
Slični scenario je bio i prije tjedan – dva, dok je cijena pala sa 82 kn na 78 kn…