Ugradiće oni fino nominalu u cijenu. Ide to prema njoj sigurno.
Pa ne živi se od Buce i ABC sira.
Bit će tu još jedna dokapitalizacija po 10 kuna.
Mislim da se na grafu vidi da cijena jos uopce nije znacajnije potonula, barem ne u odnosu na cijenu prije onog neosnovanog skoka. Pad uzrokovan dokapitalizacijom tek slijedi. To je na zalost istina.
Da ali prije toga, kako je medo napisao prvo treba prodati ovo što se danas ulovilo. Ide to prvo gore a nakon toga ćemo vidjeti.
Belje je po standardu ,dobit 1 kunić po glavić.Toda ju je platio 1 kunić i sve se vrti oko kunića.Mjesta za čuđenje nema.
Mislim da se na grafu vidi da cijena jos uopce nije znacajnije potonula, barem ne u odnosu na cijenu prije onog neosnovanog skoka. Pad uzrokovan dokapitalizacijom tek slijedi. To je na zalost istina.
Kako ovo podsjeca na Zdenku…strava…samo se ona nije vratila gdje je bila
[smiley2]
Slažem se, ovo je “teže” nego kod PTKM. Predviđanje oko -50 kunića. Nemojte me uzeti za riječ, ipak nisam baba gatara.
Na 250 će biti golemi otpor.
Druga stvar, bitno je samo smiriti dionicu.
Treća stvar je da ulagači neće percipirati ovu dokapitalizaciju, jer fudamenti ionako nisu bili triger za ulaganje u ovaj papir.
Mali promet u dva dana signalizira zbunjenost, dok kod PKTM se vidi da institualci krate pozicije, a opet drugi brane (daj bože da je Slavonac prodavao)
Je li netko racunao novi book Belja sa ukalkuliranih novih 2.700.000 dionica? Ako je neka to podijeli sa nama ostalima. I sto je sa Kapitalom i rezervama – da li se povecavaju za tih 270mil kn ili ostaju isti?
Kapital se naravno, povećava a novi book bi bio oko 160 kuna.
Belje graf
Na 250 će biti golemi otpor.
Druga stvar, bitno je samo smiriti dionicu.
Treća stvar je da ulagači neće percipirati ovu dokapitalizaciju, jer fudamenti ionako nisu bili triger za ulaganje u ovaj papir.
Mali promet u dva dana signalizira zbunjenost, dok kod PKTM se vidi da institualci krate pozicije, a opet drugi brane (daj bože da je Slavonac prodavao)
Sumnjam da će biti velikog otpora na 250. Vijdet ćeš da će te silne tisuće koje su se tamo na brzinu u petak naslagale, isto tako i nestati kad se počne lupati po Bidu
čini mi se da je BLJE završilo sa valom pada i da sljedi ponovni val rasta … očekivanja i interes su velik,,, a Agrokor je iscrpio sve mile naćine financiranja i sada se mora jače okrenuti ka dionicama i tražiti plasman kapitala … kako izgleda (grafovi pokazuju) da će sada usljediti niveliranje (testiranje) i onda opet u kratkom roku potegnuti …
čini mi se da je BLJE završilo sa valom pada i da sljedi ponovni val rasta … očekivanja i interes su velik,,, a Agrokor je iscrpio sve mile naćine financiranja i sada se mora jače okrenuti ka dionicama i tražiti plasman kapitala … kako izgleda (grafovi pokazuju) da će sada usljediti niveliranje (testiranje) i onda opet u kratkom roku potegnuti …
Kupnja – BLJE-R-A
20 262,01
200 262,00
263 261,15
298 261,14
120 261,12
Prodaja – BLJE-R-A
20 264,00
11 264,99
40 265,00
152 265,50
150 266,00