BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li neki razlog zašto Belje ovih dana raste? Nisam baš stigao pratiti medije, izvješća, itd.
Zahvaljujem.

Jedan iz top 10 je očito prestao sa prodajom, ujedno se čeka odluka Upravnog suda oko tužbe Agrokora za nastanak obezujuće ponude za preuzimanje po 3XX kuna.

lp
[/quote]

A tako… hvala.
Ovo 3xx mi zvuči nerealno, ne bih se u to pouzdao. Nedavno sam kupio BLJE jer mi se po fundamentima učinilo jako jeftino. Nije mi drago da nam sad ulete špekulanti. Bez obzira.

| Sitna riba. |

Ovo se teško može zaustaviti,po meni još uvijek jedna od najisplativijih kupnji na ZSE s velikom mogučnošću ozbiljnog rasta u relativno kratkom vremenu.Moja procijena je 100 kn u roku najkasnije 14 dana. Postoji velika mogućnost dizanja cijene ove dionice iznad 300 kn tako da Agrokor može dati ponudu a da ga to gotovo ništa i ne košta, neki zaboravljaju da je naručena procijena BELJA, od strane konzultantske tvrtke o kojoj se trenutno šuti, tu je zatim i Mercator, oko kojeg se malo priča a vjerovatno puno radi:Bumo vidjeli!

Ovo se teško može zaustaviti,po meni još uvijek jedna od najisplativijih kupnji na ZSE s velikom mogučnošću ozbiljnog rasta u relativno kratkom vremenu.Moja procijena je 100 kn u roku najkasnije 14 dana. Postoji velika mogućnost dizanja cijene ove dionice iznad 300 kn tako da Agrokor može dati ponudu a da ga to gotovo ništa i ne košta, neki zaboravljaju da je naručena procijena BELJA, od strane konzultantske tvrtke o kojoj se trenutno šuti, tu je zatim i Mercator, oko kojeg se malo priča a vjerovatno puno radi:Bumo vidjeli!

***ja mislim da je procjena već gotova, kasno sinoć sam slučajno okrenuo Kapital network baš kad je bio prilog o 50 milja eura kredita EBRD-a Agrokoru i rečeno je da će se isti novac investirat u Belje za igradnju nekoliko energana na biološke otpade s farmi i plastenika i da će biti i višak struje koji će onda ubacivat u HEP-ov distribucijski sustav… vjerojatno je procjena Belja bila zbog tog kredita, a i zbog još nekih faktora znanih vlasniku

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Ima li neki razlog zašto Belje ovih dana raste? Nisam baš stigao pratiti medije, izvješća, itd.
Zahvaljujem.

Jedan iz top 10 je očito prestao sa prodajom, ujedno se čeka odluka Upravnog suda oko tužbe Agrokora za nastanak obezujuće ponude za preuzimanje po 3XX kuna.

lp
[/quote]

A tako… hvala.
Ovo 3xx mi zvuči nerealno, ne bih se u to pouzdao. Nedavno sam kupio BLJE jer mi se po fundamentima učinilo jako jeftino. Nije mi drago da nam sad ulete špekulanti. Bez obzira.
[/quote]

Agrokor je tužio Hanfu, a prepiske traju od 2007. godine, dakle Hanfa je više od 3 godine radila na tome.Dodatno,Hanfa do sada nikada nije izgubila takav spor a bilo ih je podosta.
To su činjenice.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

***ja mislim da je procjena već gotova, kasno sinoć sam slučajno okrenuo Kapital network baš kad je bio prilog o 50 milja eura kredita EBRD-a Agrokoru i rečeno je da će se isti novac investirat u Belje za igradnju nekoliko energana na biološke otpade s farmi i plastenika i da će biti i višak struje koji će onda ubacivat u HEP-ov distribucijski sustav… vjerojatno je procjena Belja bila zbog tog kredita, a i zbog još nekih faktora znanih vlasniku
[/quote]

Ovo je zanimljiva informacija, nisam to zamijetio, hvala na postu.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Čini mi se da sam u procijeni bio preskroman ide ovo na 100,00 kn ako ne danas a onda sutra,a što se tiče procijene i ja mislim da je gotova samo što vjerovatno pokazuje da je vrijednost BELJA iznad 300,00
kn po dionici,pa se daje vremena nekima da se napune,jer zašto da mali nešto pokupe kad su tu velike ribe,mudrost u glavu,koliko zemljišta ima BELJE, s ulaskom u EU ta se vrijednost povećava 5 do 10 puta.Bumo vidjeli!

ovo je tek početak [smiley]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Intersantno tisućice podigle promet i onda se povukle

Pogledajte VUPIK bio je najniže na 53,00 kn sad je 93,00 kn znači išao je gore 80% do sada,BELJE je bilo najniže na 68,00 kn za vrijeme ove krize,80 % na to je +54,00 kn što iznosi 112,00 kn s tim što mislim da ni VUPIK ni BELJE na tim cijenama nisu ni blizu svoje realne vrijednosti već puno ispod njih.Ovaj što je pomeo prodaju svjestan je toga,zato mpažljivo s prodajom da vam kasnije ne bude žao.Bumo vidjeli!

Napokon [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovdje neki dijele jedinice,jer vjerovatno nisu svjesni situacije,sve burze se vani vraćaju na pozicije prije krize tako i CROBEX koji još uvijek dobrano kaska,drugo ulaskom u EU u svim zemljama koje su ušle u EU cijena poljoprivrednog zemljišta mnogostruko je porasla.BELJE ima jako jako puno zemljišta u svom vlasništvu i samim tim uz sve što je u njega uloženo jasno je da će ova cijena ići nekoliko puta gore.Što se mene tiče slobodno dijelite jedinice,ja sam u BELJE ulazio na 75-80 kn i vjerujem u višestruki porast ove dionice.Bumo vidjeli!

Iskreno me zanima tko se iskrcava danas, a sacekat jos par dana

New Report

Close