BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A na što te podjeća plaćanje dobavljačima Konzuma – pelenama i rajčicom? Na normalno poslovanje? A da se u članicama Agrokora pretače iz šupljeg u prazno – pa to je javna tajna.

A ti u svojem koncernu ne bi tako radio??
A jesi smijesan, stvarno! 🙂
Nikad nisi recimo spomenuo Kauflandovo mahanje gotovinom ispred manjih dobavljaca…koji daju lude rabate, onda im kaufland placa sljedecu isporuku kako je dogovoreno, a dalje ne, jer za cash placanje trazi jos dodatni rabat…
A to je radio i velikima. Pitaj ZAPI[smiley2]

Bio im je prve godine A kategorija kupca…a radio je promet manji od Rotoprometa[smiley13]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ma gledam to Belje kako nas Todorić samo prevari. On danas otvara novi Superkonzum a mi dioničari pušimo.

Pa ne može to tako. I sad opet ljudi ne kuže da je novi book 150 kuna pa udri po kunji na 260.

Pa će Todorić izdati još jednu seriju dionica pa ode book na 90 kuna.

Pa dobro jesu ovi normalni što kupuju na 260 kuna a book je 150. To je kao da bacaju novce u bunar.

Poručujem im da paze jer ja sam popušio već na Belju, Diokiju, Đuri pogotovo ( govore bit će 1000 kuna a kad tamo sve u rasulu )

Ma dobro Samodol kaže treba sve dionice spustiti na zemlju a ne ovako. Ja bi sve spustio za 50% pa tek onda da se trže.

Držte gaće evo zime.

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

A tek superkonzumi u beogradu…
novi ducani u domaju roda njegova…
I sad jos na celu firme gospodin koji nije mogao voditi 14 seoskih i 12 gradskih ducancica ( Japetic).
Divota[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Majko moja, još čujem da izdaje i obveznica 150 mil eura. Strašno.

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Nemoj tako bljedoliki, “Japetić” iz Jastrebarskog je bila jaka firma i sve je plaćala na vrijeme, što se za Konzum baš i ne bi moglo reći.. Manitu mi je svjedok da je bilo tako.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

03.11.2006. 14:29
gtomislav
korisnik od: 05.09.2006.

Ma gledam to Belje kako nas Todorić samo prevari. On danas otvara novi Superkonzum a mi dioničari pušimo.

Ne dirajte čovjeka. Koliko smo mi njega puta prevarili, uđi izađi… Osim toga čovjeku treba svježeg kapitala da mu prinosi budu veći. Od 2007. sigurno će se više trošiti KAN-a, URE-e … bit će više kukuruza, mesa, a to se sve zalije dobrim vinom. Zato mu svi moramo biti zahvalni. On je nama pomogao nekoliko puta, moramo i mi njemu. Imamo BELJE, u sredini nema ništa, onda dođe PIK VKCI. Bit će to zlatna sredina, ili još bolje pogodak u sridu. Pozdrav svim Antama ma gdje bili !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Je, imeđu Baranje i Vinkovaca je samo Osijek i IPKO.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Trebao si je Toda upisati dionice po 10 kn…ma stvarno i onda meni netko kaže da je dokapitalizacija PBZa nemoral…ako je tako onda je ovo pljačka!

“Stari” BV= 190 Kn
“Novi “BV= 160 Kn

Pad je 190/160=18,75 %.

Znači sa nekih 310 Kn (koja je bila kada je objavljena vijest) na cca 260 Kn sa koliko se i sada približno trži.

Zbog vijesti je i pala do 310 i prije nego je vijest objavljena.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Mislim da se na grafu vidi da cijena jos uopce nije znacajnije potonula, barem ne u odnosu na cijenu prije onog neosnovanog skoka. Pad uzrokovan dokapitalizacijom tek slijedi. To je na zalost istina.

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Stvarno mislite da efekt dokapitalizacije nije ugrađen u dosadašnjni pad cijene?

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

New Report

Close