zanimljiv dan…preko 19.000 dionica trgovano uz promet od 1,5 milijun kuna
po ovim cijenama Agrokoru treba cca 200 miliona kuna da preuzme sve što treba preuzeti.
u odnosu na 800 miliona koje je trebao isplatiti ovo je kikiriki.
6 mjeseci odgode odluke = 6 x 30 dana
180 x 1 mil kuna prometa dnevno i to je to
a znamo tko prodaje(valjda AUDIO), a neznamo tko kupuje.
netko je pokazao mišiće, vidit ćemo čiji su veći.
Po 100x AUDIO ništa ne prodaje. AUDIO dijeli.
Prodaje Gašpar, no uz nastavak trenda započetkog ovaj tjedan vjerujem da će i Belje konačno krenuti. A mogli bi se i MIFovi ponovno uključiti. Ako me sjećanje dobro služi zadnje količine su kupovali negdje oko 90 kn prošle godine.
Pozz kolegi Plavom [wink]
po ovim cijenama Agrokoru treba cca 200 miliona kuna da preuzme sve što treba preuzeti.
u odnosu na 800 miliona koje je trebao isplatiti ovo je kikiriki.
6 mjeseci odgode odluke = 6 x 30 dana
180 x 1 mil kuna prometa dnevno i to je to
pa nisu ljudi blesavi da mu prodaju po ovim cijenama. do 100 kn može skupiti možda 200.000 komada, ali za ostatak će morati platiti puuuuno više
Kao da se vrtimo u krug a sljedeća postaja je 40% više.
nije ni 1 dan prošao, a graf ti je pogledan preko 100 puta….izgleda da mnogi novi mjerkaju belje, pogotovo sad kad ingra nakon bežanije iz top 10 postaje prerizična [proud]
Je, i meni se čini da su mnogi počeli mjerkati Belje, možda očekuju da kad se ovaj pritisak na prodaju smanji, da bi dionica mogla brzo odraditi par desetaka posto – pa vidjeli ste što se kod Ingre desilo kada je PBZ skrbnički prodao svoje. A ovo fundamentalno i po perspektivi nije usporedivo sa Ingrom.
Indikativno mi je bilo i ono slaganje naloga po par tisuća komada na bidu, podsjeća me na modus operandi izvjesne osobe…
Svaki dan je datum do kada sud mora donjeti odluku bliži,….i biće jako zanimljivo gledati kako će se ovo razvijati,..Slažem se sa kolegom da ovdje prodaje samo onaj koga je stislo i mora,..drugi ne prodaju ..nisu ludi,!!!!!!!!!!!!! uvijek možeš prodati po 80-100 kuna,…..li zašto prodati po toj cijeni kad možeš dobiti 3 puta višu?????,…Neki su ovdje zaboravili da Toda mora platiti po dionici malo preko 300 KUNA…… njemu je u interesu da pokupuje što više dionica po što nižoj cijeni,…..jer nije isto platiti 500 ili 800 milijuna!!!!!,. a 300 milijuna ni tam ni vam,..jel tak,. da možda nama lovašima,..al Todi je to fakat puno!!,…Pa dajte budite solidarni,…prodajte po 80 kuna,.. treba čovjeku pomoći,..zar ne??????
Samo znam da je ovdje cost-benefit omjer trenutno izrazito u korist benefit, ako upravni sud odluči u korist Tode, ne očekujem veliki pad (ako ikakav?), a ako potvrdi rješenje HANFAe, rast će biti nemjerljivo veći od eventualnog pada. Za pametnu špekulaciju ova je dionica sada dušu dala…