BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nisam dugo trgovao ovdje još od onih napada na 120, zna li netko tko je dioničar T.P. u top10. google ništa ne zna.

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

što ste sad svi počeli prelaziti iz ingre u Belje?? otkud ovakav promet? i dokle to mislite dizati? (može i na privat)??

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

150 [rolleyes]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Netko je prosli tjedan skupljao i lagano podigao cijenu za 10-ak %,a sada netko izlazi…kad god se nakupi nesto dionica pomete na bidu sve do 80kn…to je moje misljenje

ne slažem se, već 10ak dana traje skupljanje malim nalozima na bidu i čišćenje aska pred kraj trgovanja
[/quote]

je li i danas opet isti scenarij na djelu?

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

.

Belje se nešto ne da, kao ostale Todine perjanice, ali nema to kuda dolje više… Predugo se to kuburi na 80 kuna.

Sad cekamo vijest.

Đuro je s istim bidom u 15 dana otišao 50%, Belje nije takvo izgleda.
previše prodavača

a znamo tko prodaje(valjda AUDIO), a neznamo tko kupuje.

netko je pokazao mišiće, vidit ćemo čiji su veći.

Ako nista drugo jedan zanimljiv dan u trgovanju dionicom a nastavak slijedi slijedeci tjedan.

a znamo tko prodaje(valjda AUDIO), a neznamo tko kupuje.

netko je pokazao mišiće, vidit ćemo čiji su veći.

Kako to mislis AUDIO prodaje?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

sada prodaju oni kojima treba za kruh i oni koji su dionice dobili gratis

New Report

Close