Pa to i ja znam zato i kazem
seljaci prestali prosvjedovati.
kažu idu na sud, imaju ugovor koji dukat više ne poštiva.
sad će opet Ustavni sud narediti ubrzanje postupka.
moraju, jer je to u javnom interesu a i mogla bi nastati šteta koja bi se teško mogla ispraviti, jer seljaci će propasti ako budu bez primanja nekoliko mjeseci.
vidit ćete da je zakon za sve isti
ne bih rekao da je akumulacija zbog izvješća, nešto drugo je tu pitanju….skuplja se laganini, nenapadno, pazeći da se previše ne utiće na vrijednost dionice
onda je vjerovatno konslidirano već uključeno u cijenu jer dionica nije pala ništa nakon onoga minusa
Netko je prosli tjedan skupljao i lagano podigao cijenu za 10-ak %,a sada netko izlazi…kad god se nakupi nesto dionica pomete na bidu sve do 80kn…to je moje misljenje
Po mome skromnom mišljenju Belje u roku 30 dana ide natrag na najmanje 94-95 kn, a ako CROBEX bude išao jače gore vjerovatno na oko 100,00 kn, a tu su još i špekulacije oko ponude za preuzimanje,mislim da je ovo super cijena za ulazak.Jedini problem može biti nekakav veliki pad vani,a isto tako čini mi se da je večina velikih ulaganja dovrešena.Bumo vidjeli!
Po mome skromnom mišljenju Belje u roku 30 dana ide natrag na najmanje 94-95 kn, a ako CROBEX bude išao jače gore vjerovatno na oko 100,00 kn, a tu su još i špekulacije oko ponude za preuzimanje,mislim da je ovo super cijena za ulazak.Jedini problem može biti nekakav veliki pad vani,a isto tako čini mi se da je večina velikih ulaganja dovrešena.Bumo vidjeli!
Kave špekulacije oko ponude za preuzmimanje?
lp
Netko je prosli tjedan skupljao i lagano podigao cijenu za 10-ak %,a sada netko izlazi…kad god se nakupi nesto dionica pomete na bidu sve do 80kn…to je moje misljenje
ne slažem se, već 10ak dana traje skupljanje malim nalozima na bidu i čišćenje aska pred kraj trgovanja
Ja mislim da to Todorić skuplja, iako nebi smio, ali tko te pita u HR. Dođe fino u banku i kaže dajte mi kao osigurajte sredstva u iznosu 100 milja eura ali trebat će mi nekih 20, ako i to, možda ima para da to otkupi bez kredita. To je ako želi dat ponudu, ako ne želi dogovori se sa ustavnim, upravnim i izmisli se neki papir i pojeo vuk magare, … nemojte mi samo reć da to nije izvedivo jer se onda jako varate. Ja sa također mislio da je došlo neko civiliziranije doba ali sam se gadno prevario na vlastitoj koži