BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

AUDIO prodao? Od tih 77k 23 973 kom je kod pete u TOP10. U posljednja tri mjeseca protrgovano je sa 319 065 kom. A sto mislis jesu li prodavali ovi ostali u ova tri mjeseca? Imaju li mozda neki zabranu prodavanja odredeni period? Zele li prodavati na ovim razinama? Samo tako zakljucak da ovdje nema veceg rasta?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Čeka se odluka Upravnog suda, odnosno Ustavnog suda koja bi mogla biti uskoro.
Još prije 2 tjedna kada sam zvao Upravni sud, postupak je bio " u tijeku ".

Nakon toga ćemo vidjeti što će biti sa cijenom.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

I na lrh je u tijeku vec koju godinu. Sve je u tijeku cim dojde na sud predmet dobije broj i dodjeli se sucu.To sto je u tijeku ne znaci da itko radi na njemu.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

I na lrh je u tijeku vec koju godinu. Sve je u tijeku cim dojde na sud predmet dobije broj i dodjeli se sucu.To sto je u tijeku ne znaci da itko radi na njemu.

Radi se na njemu, nazovite u Upravni sud, pa sami provjerite tu informaciju.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pa koliko mislis da za jedan tako intelektualno "zahtjevan" posao(provjerit da li je procesno sve ok) treba vremena??? Recimo nekoliko puta kad su moji predmeti bili na visim sudovima zvao bi i pitao i receno bi mi bilo da je predmet u radu.A u radu je cim se dodjeli sucu.Sad kad ti nazoves na telefon pa ne ide ova gledat je li sudac drnda po tvom predmetu vec ti odma kaze da je u radu sto u biti ne znaci nista.U mom slucaju ovi su radili na pojedinim predmetima i po 2-3 godine.Jasno to je jedini nacin da aljkavo pravosudje opravda svoja visoka primanja.A kad vidis koliko su predmeta rjesili u tom periodu produktivnost ajme majko.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

sad je ipak razlika sta je ustavni nalozio da se rijesi u roku od 6mj i sta je adresa visoki upravni.
tako da cemo vidjeti kako se stvar ponasa pod tim pretpostavkama.

Pa koliko mislis da za jedan tako intelektualno "zahtjevan" posao(provjerit da li je procesno sve ok) treba vremena??? Recimo nekoliko puta kad su moji predmeti bili na visim sudovima zvao bi i pitao i receno bi mi bilo da je predmet u radu.A u radu je cim se dodjeli sucu.Sad kad ti nazoves na telefon pa ne ide ova gledat je li sudac drnda po tvom predmetu vec ti odma kaze da je u radu sto u biti ne znaci nista.U mom slucaju ovi su radili na pojedinim predmetima i po 2-3 godine.Jasno to je jedini nacin da aljkavo pravosudje opravda svoja visoka primanja.A kad vidis koliko su predmeta rjesili u tom periodu produktivnost ajme majko.

…eto frenki vam je sve rekao… [rolleyes]

kod mene na trgovačkom prijepis firme već godinu dana rade [rolleyes]

kod mene na trgovačkom prijepis firme već godinu dana rade [rolleyes]

Pa rade ljudi nemoj ih pozurivat ako hoces da ti to bude napravljeno po zanatu.Ipak to ima jednu svoju tezinu. Evo meni vec 22(dvadeset i dvije) godine rade na tome je li jedan zid 2 metra livo ili desno(4 sudska vjestaka vjestacila meni u korist,ali sucu jos uvijek nije lako presudit i donijet takvu tesku odluku).

…eto frenki vam je sve rekao… [rolleyes]
[/quote]
Ustavni je dao rok-jos max. 5 mjeseci-vjerojatno i dosta prije.Moja tuzba ide u izmjenu-na Lrh je donesena presuda da lrh mora platiti kamate od trenutka nastanka obveze-provjerite sa trgovackim sudom u Rijeci.Dakle-ako Upravni odbije Agrokor-kamate dionicarima idu od 2007. nevazno kad su kupljene dionice ili kad je podnesena tuzba.

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

@Doma-goj
Odakle ti to?? Jesi vidio pisani otpravak presude??

Opet je netko pri kraju počistio do 83, a takva su čišćenja sve češća u zadnje vrijeme.. hm…

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

New Report

Close