BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Burza stvarno fascinira.Da mi je rekao netko prije 7 dana da će se netko nakupovati Belja 5000kom po prosječnoj od 255kn ja bi rekao da je lud.Mislim da ovo nije još kraj s padanjem.Treba stablo još protresti da još koji majmun tresne na tlo!!!

Novac je kisik burze!

Jasno je da Konzumovi impresivni rezultati nisu isključivo Munjizina zasluga. No činjenica je da je prije četiri godine preuzeo vođenje kompanije koja je imala 100 milijuna kuna minusa, a da je ostavlja na 250 milijuna kuna dobit

Mene zanima koliko je te dobiti moglo ostati u Belju ?

Jasno je da Konzumovi impresivni rezultati nisu isključivo Munjizina zasluga. No činjenica je da je prije četiri godine preuzeo vođenje kompanije koja je imala 100 milijuna kuna minusa, a da je ostavlja na 250 milijuna kuna dobit Mene zanima koliko je te dobiti moglo ostati u Belju ?

Vidite kolega , ja sam čuo jo davno iz jednog izvora da se upravo pretakalo iz jedne u drugu posudu ( Konzum – Belje ) , ali kako sam to samo načuo u jednom kratkom razgovoru nisam to smatrao relevantnim za spomenuti.
Sada , kada ste vi to spomenuli , ja samo potvrđujem da sam i ja načuo za takve stvari.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Hoćete reći da Konzum siše Belje?

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Belje ove godine može imati prihod od milijardu kuna i iskazani gubitak stvarno izgleda smiješan. Povećanjem marže za 5 % ostvare 50 mil. kn prihoda ili ga ostave Konzumu.

To me onda podsjeća na Kutline i Gucićeve metode ali nije to Todorićev stil.

A na što te podjeća plaćanje dobavljačima Konzuma – pelenama i rajčicom? Na normalno poslovanje?
A da se u članicama Agrokora pretače iz šupljeg u prazno – pa to je javna tajna.

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Za plaćanje znam ali Kutlin stil je bio isiši iz tvrtke maksimum i onda je odbaci. A kod Todorića nijedna tvrtka nije odbačena niti joj je srozano poslovanje…

Naravno zašto zaklati kravu ak još daje mlijeko.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Dečki ovo je samo odbijanac prije daljnjeg pada. Novi book je cca 144,00 kune. Vidjet ćete kad se pročuje ovo sa novom emisijom dionica. Za sada to znamo samo mi koji aktivno pratimo burzu.

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Prvo treba što bolje uvaliti ono što se ujutro uhvatilo u mrežu.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Jasno je da Konzumovi impresivni rezultati nisu isključivo Munjizina zasluga. No činjenica je da je prije četiri godine preuzeo vođenje kompanije koja je imala 100 milijuna kuna minusa, a da je ostavlja na 250 milijuna kuna dobit Mene zanima koliko je te dobiti moglo ostati u Belju ?

Mene vise zanima nesto drugo! Koliko bi “dobiti” imale Jamnica, Belje, Ledo, Zvijezda da nema Konzuma!
A koliko bi tek imale udjela na trzistu?Danas bi valjda za mineralnu i dalje govorili Radenska kao i 80-ih[smiley9]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close