BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

što se toga tiče to je odlično. ne moraš čekati Upravni 3 godine.
ali ako je već pisana ustavna tužba pa onda je trebalo reći što tu nije ustavno, ako nije, upravni će gledati samo zakonitost postupka.
uostalom nije se Agrokor ni žalio na postupke upravnog nego hanfe, i tražio odgodu do odluke Upravnog.

@plavi

BAKICAAA, 16.02.2012. u 11:58
Za mene osobno, ova odluka Ustavnog suda je pozitivna, jer nećemo čekati na kompletno rješenje nekoliko godina, već će isto biti rješeno puno prije.

…avaj,pa kako sad,do jučer je sve bilo bez problema,samo podneseš tužbu na Trgovački sud,on mora donijeto presudu i prije Odluke Ustavnog i Upravnog jer već imate tako "nešto slično" od VT suda kod LRH i milioni su u džepu…

…gos plavi nemojte se sramotiti to ipak nije vaše područje…može Upravni sud donijeti presudu i u korist Hanfe,a da Ustavni sud smatra da je to neustavno…

…bude vam to rekao i vaš PMS odvjetnik…

@Ba ka

Tocno to, upravni moze donjesti odluku u našu korist, a da ustavni kaže da je to neustavno no nemože on samo tako reći "to je neustavno i točka" treba to na temelju nećega temeljiti je li tako ? Dosada nisam još uvjek od vas "negativaca" cuo tocan argument kojim mislite da se to moze srusiti na ustavno sudu, odnosno po cemu bi to bilo točno neustavno samo tlapate o "mogučnost" pa mogučnost je i da nas za par dana pogodi meteor i da odemo kvragu svi skupa s BLJEom pa kolika je sansa za to?

Sto zelim reci je naravno da su svi ishodi moguci no kolika je sansa za pojedini to treba ako uzeti u obzir. Svako pametan od nas tko je ulazio u dionicu imao je u računici ukalkuliran scenarij da tužba propadne..

...

…pa jasno da Ustavni sud ne može samo tako reći da je nešto neustavno…vjerujte da uvijek za nešto tvrdi da je neustavno "na temelju nečega"…

…koji su to argumenti za koje Agrokor tvrdi da su neustavni treba pogledati u ustavnu tužbu Agrokora…

…i slažem se sa vama da su svi ishodi mogući,al eto podsjećam vrlu ekipu koja je tvrdila da je mogućnost samo jedna….

…a već sad se vidi da tako nije… [rolleyes]

…avaj,pa kako sad,do jučer je sve bilo bez problema,samo podneseš tužbu na Trgovački sud,on mora donijeto presudu i prije Odluke Ustavnog i Upravnog jer već imate tako "nešto slično" od VT suda kod LRH i milioni su u džepu…

gle bako ti ni sama ne znas sta hoces. neki ljudi su donesli odluku, tuzitli i sta se mene osobno tice nisam pozalio ni trenutka.dapace, mislim da sada mogu biti vise ljuti oni koji nisu ali mislim da ni za njih nema bas puno prepreka.
da ti ja sad kazem zasto mislis da ovo nece uspjet ti bi rekla nisam to rekla. da ti onda kazem zasto mislis da ce uspjet ti bi rekla nisam ni to rekla ni mislila.da te pitam zasto si onda neodlucna ti bi rekla nisam ni neodlucna nego samo mislim da ima puno opcija.
u principu nemas bas nikakve argumente nego samo skepsu (nesto kao i oko ulaska u eu) i ti si jednostavno takva neodlucna osoba koja vise naginje pesimizmu.

baš evo drugarica Antičević govori u Saboru kako su neki kupili dvorce na firme,a nisu svojim firmama plaćali najam jer tamo stanuju, sve troškove koje su imali provodili su na poslovne partnere kroz reprezentaciju, tako da ispada da se kod nas poslovni partneri časte uz obilne količine kruha i mlijeka, te je uočena i povećana potrošnja toaletnog papira, to mi je jasno zašto

Gospon Frenki,
vi ste očito jedna jako nesretna i tužna osoba koja svoje frustracije izbacuje anonimno na forumu ismjehavajući ne znanje ljudi koji se ni ne predstavljaju kao financijski gurui.
Pa baš iz tog razloga što bi svatko trebao raditi svoj posao a ne tuđi, ja angažiram odvjetnika za financije a bavim se svojim primarnim poslom.
lp

je li moguće da trenutno Agrokor može normalno stjecati dionice??????????????

A sinko moj i ti si u tuzbi/vansudskoj nagodbi/balunu/nebulozi/…??? Niti znas cijenu preuzimanja,niti kuzis taktiku,niti imas logike,a o pravu ne razumijes nista,a kako mi se cini i s financijama ne stojis bas najjace.
E pa da ti dam jedan besplatan savjet koji ti moze jako puno novca ustedit. Ide otprilike ovako:"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
[/quote]

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Gospon Frenki,
vi ste očito jedna jako nesretna i tužna osoba koja svoje frustracije izbacuje anonimno na forumu ismjehavajući ne znanje ljudi koji se ni ne predstavljaju kao financijski gurui.
Pa baš iz tog razloga što bi svatko trebao raditi svoj posao a ne tuđi, ja angažiram odvjetnika za financije a bavim se svojim primarnim poslom.
lp…

A cuj ako ti nama ovdje prenosis ono sto ti je rekao tvoj odvjetnik(a vjerujem da je to njemu primaran posao) onda bi mu bilo najbolje da ode kopat kanale. Pocev od izjava sa vansudskom nagodbom pa na dalje.A ako si se ti samo oslonija na svoga odvjetnika i sto ti on servira(on ce ti rec sve sto ti zelis cuti,jer ce se naplatiti dobio ti ili izgubio spor,osim ako nemate posebno sklopljen pismeni sporazum sto cisto sumnjam) onda bi ovo moglo bit kukulele na kraju.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Radovan Žerjav: Mercator ćemo morati prodati, ali ne Agrokoru

Kaže gazda da su rezultati Belja senzacionalni:

http://www.business.hr/kompanije/todoric-donedavno-sam-strepio-no-vlada-je-napravila-odlicne-smjernice-sad-sam-optimist

" Za Belje, jedinu tvrtku s negativnim rezultatom u koncernu, Todorić je rekao da ima senzacionalni rezultat od 120 mil. kuna operativne dobiti, no da su to pojeli troškovi financiranja jer je poljoprivreda ulaganje na duge staze. "

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kako će to Agrokor za par godina masno prodati nekom globalnom poljoprivrednom koncernu……

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Radovan Žerjav: Mercator ćemo morati prodati, ali ne Agrokoru

Na kraju će ga prodati Agrokoru za dvije godine ali 20% jeftinije.

New Report

Close