Ovo je čista psihologija,nebi ovakav raspon kretanja cijene bio da nema “Samodolskih limita”.Ovo kad gledaš rekao bi da se u Belju pojavila svinjska kuga,kravlje ludilo,ptičja gripa i požar u jednom danu.
Oni jadnici kojima je Samodol jučer pred nosom zatvorio vrata jedva su jutros dočekali da izbace “vrući kesten” iz ruke.Jesi vidio kupnju na ispod 250kn od 3000 komada a na prodaji ne vidim naloge od 1000kom.Pametni kupuju uz jesenski diskont.
Može li netko objasniti – ali kvalitetno – ovakav pad…
Hvala…
Nema tu velike filozofije. Plasirane informacije potaknule su stampedo onih s tankim zivcima da bi se netko nabrao dionica po diskontnim cijenama. Tkogod je ocekivao nekakve spektakularne rezultate poslovanja firme cija je sanacija relativno frisko pocela je naivac ili nema blage veze kako se stvari u NORMALNOM poslovanju rade (a to pak znaci da niti jedan napredak ne ide preko noci).
Kupnja – BLJE-R-A
36 263,00
220 260,00
31 256,00
14 255,50
227 255,00
Prodaja – BLJE-R-A
200 266,00
32 267,00
183 269,99
100 270,00
15 270,89
Napredak ide od prvog koraka, od najmanjeg pa sve do najvećeg……[smiley2]
Vidite da sad oni koji su se nakupovali po 245-250 guraju cijenu s H nalozima prema gore da bi se opet iskrcali. Ako ste kupili na tim razinama svaka čast, ali sad iznad 260,00 kuna ja recimo ne bih.
bravo davorine! upravo sam i ja to razmisljao
Pa pogledaj zadnje transakcije, opet mali kupuju naivno vjeruju. Naravno da ima rizika za zaraditi, ali vrijedi i obrnuto.
Hvala…
što se tu ima objašnjavati. jednostavno podijeliš kapital i rezerve sa brojem dionica 8.2 miliona komada. pa će vam biti jasno
sappy:
”
Hvala…
”
što se tu ima objašnjavati. jednostavno podijeliš kapital i rezerve sa brojem dionica 8.2 miliona komada. pa će vam biti jasno
Točno a to znači u grubo trećina niža cijena, i to se ostvarilo.