BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hrvatska je postala premala za Agrokor! Ako uskoro nešto ne "akviziraju" očito je da će izgubiti "naklonost" banaka. Belje, Ledo, Zvijezda, PIK-ovi mogu puno toga proizvesti, razvoj košta, a to se većinom financira novim zaduženjima. Uz konkurenciju drugih većih trgovačkih lanaca u HR, teško je sve to plasirati među 4,2 milijuna stanovnika. Propala im je Turska, i Rusija, ako izgube i Merkator Agrokor bi mogao sam sebe "prerasti" i "ugušiti" se na malom prostoru.

Mogli bi uskoro postati žrtva, koju će izjesti iste one banke koje su ga i stvorile. A ovdje se ima što "izjesti" i mislim da je nekim stranim jačim trgovačkim lancima to i plan.
U biti da skratim, ako Agrokor nešto ne kupi i proširi se, bit će "jeftino kupljen"!

Hrvatska je postala premala za Agrokor! Ako uskoro nešto ne "akviziraju" očito je da će izgubiti "naklonost" banaka. Belje, Ledo, Zvijezda, PIK-ovi mogu puno toga proizvesti, razvoj košta, a to se većinom financira novim zaduženjima. Uz konkurenciju drugih većih trgovačkih lanaca u HR, teško je sve to plasirati među 4,2 milijuna stanovnika. Propala im je Turska, i Rusija, ako izgube i Merkator Agrokor bi mogao sam sebe "prerasti" i "ugušiti" se na malom prostoru.

Želiš reć da agrokor ima prevelik dug u odnosu na prihode koje ostvaruju u hrvatskoj?

Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Želiš reć da agrokor ima prevelik dug u odnosu na prihode koje ostvaruju u hrvatskoj?
[/quote]

Ima 3 miljarde € duga,to je ono što se neda sakriti…….jel to sve?

http://www.finance.si/333794/Sindikalisti-bodo-protestirali-proti-prodaji-Mercatorja

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Iduci tjedan odluka o preuzimanju Mercatora

ekipa, kako ide sa tužbom? ima li šta novoga?

Bok ekipa,
upravo sam podnio tužbu.
Vrijednost spora 950000 kn, ugovorena odvjetnička nagrada 15000 kn po pozitivno riješenom slučaju.
lp

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

A koliko bi mogao trajati sudski proces

nema garancije koliko može trajati, ali kamate idu cijelo vrijeme, naravno ukoliko dobijem spor.

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Khm provizija koju si dobio čini se dosta povoljna , svega 1.5%…Ja jos nisam podnio tuzbu trenutno ju jos slazemo dosta smo detaljni oko toga i pazimo na detalje i proučavamo sudsku praksu pa de zato oduzilo . vjerojatno cemo predati 02.01 ionako to nitko nece gledati preko praznika tamo, a dobivamo vise vremena za slaganje.

...

@HaoRen

…a je ,je sudska praksa je stvarno bogata u tom području…

…a i datum vam je interesantan…02.01.

…ne zna se tko će biti mamurniji,dal vi ili ovi na sudu… [lol] [lol]

New Report

Close