BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije trgovina gotova, HANFA ce u roku od 5 minuta saznati zasto pada cijena a onda se trgovanje mora nastaviti

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

zeko_ma ovo je potpuno sad nezanimljivo !!!

ima jedna digresija: padne u startu dana za 10% i prekine se trgovanje na niže izgleda samo zato da neka druga sklupinica ljudi stigne kupiti ibiti navučeni na višu cijenu nego što će biti sutra /jer misle evo neže više)…

ili još gore svi prestanu trgovati čekajući sutra da brže bolje prodaju za max 10% niže i tako par dana zaredom..

to me podsjeća na mladost kada su mi neke društvene igre postale premonotone pa sam uvodio svako malo nova pravila – da bi bilo zanimljivije

nema mi druge nego se zae..ti

ne smije se zaboraviti da je bilo objava u međuvremenu. ne znam kako će to djelovati na stopiranje trgovine. sudeći po ptkm, doći će do obustave.

Mislim da neće ispod 255-260 kuna jer se u tom rasponu kretala akumulacija nakon lipanjskog izvješća…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

slovo zakona kaže, ako je preko 10% stop, a ja zvao svoje brokere i oni kažu, nemojte ić niže jer nikom nije u interesu da se stopira trgovina… e sad, dalje od toga, ne bi znao, no očito je sve stalo i vidim da se kupnja pregrupira i ide na niže…

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

haha… nema veze akumulacija s trenutnom situacijom [smiley2]

ali dobro, vidjet ćemo

mozda i ja ponovo uletim u belje i napokon nešto i zaradim na njemu

Mislim da neće ispod 255-260 kuna jer se u tom rasponu kretala akumulacija nakon lipanjskog izvješća…

ja mislim da hoće, jer će sad mnoge ručice iskoristiti situaciju panike i pokupovati ispod nekadašnje cijene, kako bi naknadno dobro zaradile… [smiley1]

slovo zakona kaže, ako je preko 10% stop, a ja zvao svoje brokere i oni kažu, nemojte ić niže jer nikom nije u interesu da se stopira trgovina… e sad, dalje od toga, ne bi znao, no očito je sve stalo i vidim da se kupnja pregrupira i ide na niže…

VAU koja brokerska mudrost – nemoj prodati dok mozes jer ja želim prodati prije tebe (po mogućnosti da ne moram spustati cijenu)… haha – NE ZOVI BROKERA NIKAD osim da mu daš upute za akciju

pa čini se da ta veeeelika mudrost funkcionira jer koliko vidim nitko nije niti jedno dioniicu prodao ispod 270 elvare moj dragi… [smiley1][smiley1][smiley1]

Nema veze sutra stigne.

istina… par po 260, pa onda u ponedjeljak, par po 250 i tako dan za danom…. [smiley10]

e zekane moj dragi nije nitko prodao ispod 270 zbog Hanfine mudrosti (tj. onih iza nje) a ne brokerske mudrosti…

zato bi ja prije zvao one iz Hanfe… i ne znam čemu jezici, ja bi prije stavio uši

New Report

Close