imam pitanje za kolege plavog i dunlopa pošto su oni najaktivniji oko podizanja tužbe
koliki postotak portfelja vam je u belju? jer ako se sudite onda će vam ta sredstva biti zamrznuta na neko vrijeme…
Nemojte zaboraviti još jednu stvar.Došla je i nova vlast,koja sigurno neće više tolerirati državu u državi ko što je Todorić.Što se tiče Belja ono je zdrava i dobra firma sa vidite kolikim prihodom i za cijenu dionice ne treba se bojati,a kad tad sve ove tužbe što je podnio bit će bez ikakve sumje odbijene,samo strpljenja.
ja sam 100% u belju..fala na pitanju [smiley]
nije ti onda lako gledati kako dionica pada, vrijednost u portfelju sve manja, a prodati ne smiješ [undecid]
Još jedna presuda kojom Upravni sud odbija tužitelja protiv obveze objavljivanja javne ponude.
Zanimljivo je da ovo traje od 2008. godine, tek je sada gotovo:
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/PlQZLuVZeWWsP23qbuQdFg==.pdf
" Društvo Validus d.d. primilo je presudu Upravnog suda Republike Hrvatske kojom se odbija tužitelj Fima Grupa d.d. protiv rješenja tužene Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, klasa: UP/I-451-04/07-10/11, urbroj: 326-111/08-19, od 13. lipnja 2008. g., radi preuzimanja javnog dioničkog društva Fima Validus d.d. "
lp
I, jeli netko poslije toga predao ponudu?
Nebitno. Stvar je toga da tužbe Trgovačkom sudu ne čekaju rješenje spora na Upravnom sudu, a ovdje vidimo koliko traje Upravni sud.
Razvidno je da je vjerojatnije da će Trgovački sud završiti prije Upravnog u slučaju Belja, pa se samim time dioničari mogu naplatiti od Agrokora ovrhom.
lp
I, jeli netko poslije toga predao ponudu?
vjerovatno ne. al su zato nakon sudskih presuda platili [thumbsup]
Nemojte zaboraviti još jednu stvar.Došla je i nova vlast,koja sigurno neće više tolerirati državu u državi ko što je Todorić…
SDP se udvara kapitalu
…Potvrdio je to nedavni sastanak koji su u Zagrebu održali premijerski kandidat lijevog centra Zoran Milanović i vlasnik Agrokora Ivica Todorić. U vrhu SDP-a neuobičajeno su tajnoviti u vezi s ovim sastankom za koji zna svega nekoliko najbližih Milanovićevih stranačkih suradnika. Nitko od njih nije bio spreman dati ni najmanju informaciju o sastanku Milanović – Todorić, uz objašnjenje da je riječ o vrlo delikatnu procesu koji je u tijeku.
Jedina izjava koja se mogla dobiti bila je znakovita, a glasila je: "Bili bismo vrlo neozbiljni kad nas ne bi zanimalo mišljenje osobe koja zapošljava 40.000 radnika." Svi ostali detalji ovog sastanka obavijeni su velom tajne…
Nebitno. Stvar je toga da tužbe Trgovačkom sudu ne čekaju rješenje spora na Upravnom sudu, a ovdje vidimo koliko traje Upravni sud.
Razvidno je da je vjerojatnije da će Trgovački sud završiti prije Upravnog u slučaju Belja, pa se samim time dioničari mogu naplatiti od Agrokora ovrhom.
lp
[/quote]
…a jelte,i jel koju Trgovački sud već donio…( pretpostavljam da se ovdje radi o dionicama LRH )..???
nije ti onda lako gledati kako dionica pada, vrijednost u portfelju sve manja, a prodati ne smiješ
ne, zasto? pa nebi proda i da mogu ka dionica pada. ja samo dokupljujem.
to je prvo. a drugo nije bas sigurno da dionicu za vrijeme tuzbe ne smijes prodati. vjerovatno bi oduzilo postupak ali i to se desavalo i dobivalo.
tako da bez brige, dok je ovakvo stanje na burzi (a izgleda da ce potrajati), ja radje pucam na x3 plus 12% kamata nego da se svaki dan gledam i gledalicu.