BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sta nije ovo trebalo pasti na 65-70 [huh]

Hoće, samo da do svih dođe informacija [thumbsup]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Sad ce Vlada (Cacic, Linic) imati upravljacka prava u Belju.

Neznam jel’ bih se smijao ili plakao.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

@DemiZon

Valamar je s tom forom nepotpune dokumetacije, prije dosta godina, mjesecima odugovlacio ponudu.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

@DemiZon

Valamar je s tom forom nepotpune dokumetacije, prije dosta godina, mjesecima odugovlacio ponudu.

***znam, pa zato i kažem [smiley] …sad bi Toda trebao tužiti i svoje odvjetnike za naknadu štete jer se više nemože nikako izvući … a i nek pazi kakve će odluke donositi sad kad više nema upravljačka prava da nebi dobio i kaznenu prijavu, možda mu ni to nisu rekli

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

A kakve ce ovo tek imati posljedice na buduce Agrokorovo poslovanje izvan RH gdje se ipak postuju nekakve drzavne instance. Tko ce jos htjeti s njim poslovat, a i Zlovenci ce ovo jako dobro iskoristit.

Nije bolest sve što boli

evo na prodaji nalog 500H na 90 kn (vjerojatno 5000 komada)
svi koji vjerujete da nakon tužbi Agrokora Ustavnom i Upravnom sudu cijena belja neće padati nego rasti pokažite svoju vjeru u to skidanjem prodaje na 90 kn [thumbsup]

moji poruke nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

E moji Janezi, da ste pametni Mercator bi rješili ko Pevec i bok, ovako dat ga smećaru Todoriću je propast … Taj Mercator vuče za sobom brdo SLO industrije …

Cookie Monster

obrana belja na 89-90.
baš da vidimo dokada…

meni su povrsno poznate neke cinjenice ali mi nije jasno sta ti lose izvlacis iz toga?

odnosno jos bolje pitanje. jel bi ti radije isao u pljacku banke sa kriminalcem ili policajcem?
(naravno ne mislim da je itko ovdje kriminalac niti ce ovo biti pljacka)

to su mi argumenti kao i od nase drage bakice.tipa to nije ljepo ponasanje, nije moralno itd. itd..

kao što sam rekao , zaradili su oni prva dva dana sad su neki zarobljeni na 120 kuna
neki čak s margarinom, kad ovo krene doli na 70 biće plača
samo ova retardirana burza daje priliku da se neki iskrcaju još dok mogu
sad će ona neprimjetno kliziti svaki dan po par postotaka pa je zatući

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Kako sam i napisao nekoliko puta, očekivano Agrokor nije dao ponudu i sve je sa strane Agrokora očekivano.

Ono što je novost je očitaovanje Hanfe na novonastale okolnosti, citiram:

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=230&LANG=&vijestid=860

" Agencija smatra da je Rješenje zakonito, da je u postupku koji je prethodio donošenju Rješenja Agencija postupala prema pravilima upravnog postupka, te da Ustavom Republike Hrvatske zajamčeno pravo na jednakost pred zakonom i pravično suđenje u odnosu na društvo AGROKOR d.d. nije ni na koji način povrijeđeno. Također, Agencija smatra da je u provedenom postupku točno i potpuno utvrdila činjenično stanje te da je na tako utvrđeno činjenično stanje pravilno primijenila materijalno pravo.

U tom smislu Agencija se dana 24. studenog 2011. u odgovoru na ustavnu tužbu očitovala na navode društva AGROKOR d.d. iz ustavne tužbe te navedeni odgovor uputila Ustavnom sudu Republike Hrvatske.

Glede prijedloga društva AGROKOR d.d. za poništavanje Rješenja, Agencija je postupajući sukladno odredbi članka 131. stavak 3. ZUP-a obavijestila društvo AGROKOR d.d. o neprihvaćanju navedenog prijedloga.

Rješenjem Agencije od 01. prosinca 2011. odbijen je Zahtjev društva AGROKOR d.d. za odgodu pravnih učinaka Rješenja do donošenja odluke Upravnog suda Republike Hrvatske u upravnom sporu pokrenutom protiv Rješenja Agencije.

Upravnu tužbu protiv Rješenja Agencija još nije zaprimila, a po primitku iste, Agencija će se detaljno i pravodobno očitovati u odgovoru na tužbu. "

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ono što je novost je očitaovanje Hanfe na novonastale okolnosti, citiram:

da, po meni ono sta smo novo vidjeli a sto smo se i svi pitali na koju ce kartu igrati agrokor i sad smo vidjeli. prilicno suplji argumenti. jos me samo cudi da nisu isli na povredu prava pojedinca i bla bla bla..znaci bolji argumenti niti ne postoje, nikakvog asa u rukavu nemaju i hvataju se za slamcice.
kaj se mene tice totalno sve ocekivano mada normalno da se malo i sokiras jer ipak i onaj 1% mene je ocekivao ponudu. kao kad netko ima rak u terminalnoj fazi. znas da ce umrijeti svaki cas al kad se to desi opet se sokiras.

New Report

Close