Ma, altruist samo takav… [kiss]
Oni koji doista razmišljaju o tužbi (a ne pišu samo o tome ovdje, onako, u teoriji), neka dobro razmisle pri uzimanju (bilo kojeg) odvjetnika.
Za prvu pomoć, i Google je koristan:
–>> site:poslovni.hr "Ime prezime"
pretraga čini čuda [thumbsup]
ovaj odvjetnik od plavog ne trazi nista u slucaju gubitka ili ikakve druge troskove. samo 3% u slucaju dobitka.
Ma, altruist samo takav… [kiss]
Oni koji doista razmišljaju o tužbi (a ne pišu samo o tome ovdje, onako, u teoriji), neka dobro razmisle pri uzimanju (bilo kojeg) odvjetnika.
Za prvu pomoć, i Google je koristan:
–>> site:poslovni.hr "Ime prezime"
pretraga čini čuda [thumbsup]
[/quote]
meni su povrsno poznate neke cinjenice ali mi nije jasno sta ti lose izvlacis iz toga?
i nije mi jasno sta je cudno u tome da netko trazi 3% i nista vise?
…Agrokoru ovakva situacija, tj godine sporenja svakako ne idu na ruku
prije bih rekao da to ne odgovara malima koji se ne žele upuštati u neizvjestan sudski spor, a Agrokor baš briga ako će ga tužiti par malih dioničara Belja…
… ne bi se iznenadio ako ipak podnesu ponudu.
da su htjeli podnijeti ponudu, dali bi je u zakonskom roku…taj rok je prošao i očito da ponude neće biti pa tko voli par godina sporenja s Agrokorom samo naprijed [bye]
Ovu dionicu odsad treba gledati kao obveznicu s određenim postotkom prrinosa na 3 godine s uračunatim rizikom od bankrota Agrokora.
Ovo je službeno dokaz da Todorić nema pribijene pare [embarass]
Ja cekam do sutra-mislim da ce pasti pa kupujem.Ovde je sve cisto-nisam pravnik ali sam potrazio pravni savjet.Tko moze da da kontakt od odvjetnika kojega spominjete?
Ovu dionicu odsad treba gledati kao obveznicu s određenim postotkom prrinosa na 3 godine s uračunatim rizikom od bankrota Agrokora.
Ovo s jako dobro reko..
nis vidimo se ljudi stura u SKDDu u redu za podizanje potvrda o stanju dionica na danasnji dan :)..upravo sam se cuo odvjetnikom (svojim ne ovim "forumskim" ) i iduci tjedan podnosimo tuzbu…Toliko od mene , budem napisao ovdje sto se dogad u postupku ako ce koga zanimati
Toda, vidimo se na sudu 😀 !
BTW
Davno sam napisao zasto mislim a nekg veceg pda nece biti ,milim da bi pad mogao makimalno d 80, pa bi se mogli vratit nazad na razin o 90..svakom je bilo jasno da ponude 99% nece biti tako da su takvi vec davno izasli po 100+..
Men cjena ionako ne zanima, dionice su oregistrirne vec odavno i cuce slobodnena SKDD
Ovo je službeno dokaz da Todorić nema pribijene pare [embarass]
***pogodak u sridu, kolega [thumbsup] …al samo da se osvrnem na njihovu vrhunsku pravnu službu, kakvi majstori nema im ravnih, da su dali u roku ponudu od recimo 200kn, 300 ili čak 1 kunu Hanfa bi im odredila novi rok za popravak ponude jer se zna točan iznos koji su obavezni dati, ovak su dekintiranome izbili kintu iz džepa u iznosu kazne koju će sad platiti jer nije dao ama baš nikakvu ponudu plus su to vjerojatno i masno naplatili [lol]
ma ova dionica postaje svakim danom sve interesantnija, cisto sumnjam da ce biti jaceg pada, svejedno idem poslat dopis u Skdd za izlistom stanja dionica i u boj. Pozz
Ne morate žuriti 🙂
Vidimo da je Hanfa odbila odgodu pravnih učinaka rješenja a ni Ustavni sud se nije oglasio do traženog datuma (5.12) po istom pitanju, a to je ono što sad žulja Agrokor. Praktićno od danas više nema upravljačka prava u Belju, a ako ga i Ustavni odbije možda se ipak predomisli i objavi ponudu budući da ionako zna da je tužba na Upravni samo odgađanje s praktično nikakvom šansom da uspije.