BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A zasto zivjeti u neznanju kad se sam mozes informarati. A ne cekati da ti novinari serviraju vijesti. I to jos stare.

***tvojom logikom nam nisu trebali objaviti niti odluku Hanfe da je dužan preuzet Belje, niti nas sinoć nisu trebali izvjestiti tko je pobjedio na izborima jer eto mogli smo se sami informirati… strava!
[/quote]

Nije to moja logika vec Hanfina. Sto su trebali objaviti – objavili su. I to si se mogao informirati.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

“nas tu nekoliko na forumu (kod odvjetnika ih ima mozda i 50tak..a sad vec mozda i vise) ima koji smo se odlucili za put tuzbe i upravni sud nas bas previse ne zanima.”

Dunlop, kako se ukljuciti – imate svi zajednickog odvjetnika?

"nas tu nekoliko na forumu (kod odvjetnika ih ima mozda i 50tak..a sad vec mozda i vise) ima koji smo se odlucili za put tuzbe i upravni sud nas bas previse ne zanima."

Dunlop, kako se ukljuciti – imate svi zajednickog odvjetnika?

pa gle..nemas nikakvih problema sta se toga tice. stvar je u tome da je po odvjetniku bolje da nas je sto vise kako bi on mogao poslat pozurnicu jer ce bit velik broj predmeta iste prirode pa bi mogli imati prioritet.ali svak tuzba ide zasebno. znaci nemas sad neki dead line ali mi smo nekak dogovorili da se u tuzbu ide 10 tak dana od tog 6.12. jer nitko nije siguran kad je agrokor tocno primio rjesenje pa da ne tuzimo prije pa da onda sud ne kaze sta tuzite prije isteka roka itd..uglavnom kako sam rekao, odvjetnik sa dosta iskustva i tuzba ide sa takvim detaljima da se agrokoru neda manevarski prostor. uglavnom svako bi trebao prije tuzbe sakupiti sto prije iz skdd papire od dionicama. skdd to daje besplatno ili postom ili tamo osobno. treba preslik osobne poslati u zahtjevu i salju nazad postom u roku 10dana (bude i prije) ispis dionica.

posaljem ti broj na pm…

Dunlop, ima nas jos zainteresiranih za tog odvjetnika

Dunlop, ima nas jos zainteresiranih za tog odvjetnika

Poslano na pm..
Ja nisam inicijator niti prvi koji je do toga odvjetnika dosao. Plavi ga je preporucio i cini se da je covjek zbilja na mjestu. posto plavi samo salje podatke na pm tako cu i ja posto je on inicirao i tako radi. mozda covjek ne zeli da se ovdje javno spominje pa cu ja to i postovati. ako plavi zeli neka napise.

…pisarnica iz Ustavnog suda mi je odgovorila mailom da su podnijeli tužbu,a gosn Dunlop je i telefonski pitao tete…

Sta nije u pitanju Upravni sud [sad]

sorry,mislila sam na Upravni…
…što se tiče drukera,pravi se javljaju…
[/quote]

Tužba Agrokor protiv navedenog rješenja u Vašem upitu zaprimljena je 3.11.2011 pod brojem Us-11063/11

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Mirjana Jira
Upravni sud Republike Hrvatske
Upravitelj sudske pisarnice
Frankopanska 16
10000 Zagreb
tel: +385 1 4807 871
mail: mjira@upravnisudrh.hr
web: http://www.upravnisudrh.hr

Pozdrav svima,

novi sam ovdje, posjedujem dionice Belja,
molio bi kolegu Dunlopa kontakt podatke od odvjetnika, na PM, naravno.

Prodaja Leda za 100% vlasnistvo Belja ?

ako nekog zanima, od juce mi se javilo 15tak ljudi. vidio sam da je b-a-ki-ca optuzila plavog za neko otvaranje nickova radi kao umjetnog podizanja potraznje :). vidim poslje je to pobrisano. mozda je bilo kreseva pa je mod sve zbrisao nemam pojma.
uglavnom ljudi sta su se meni javljali nisu novi nickovi (mozda neki..nisam sve provjeravo) i ako sam nekom zaboravio odgovorit nek se javi. malo sam bio u zurbi.
uglavnom za sve da znaju, ja nisam pravni strucnjak niti imam ikakve veze sa odvjetnikom. Jednom se s njim nasao moj frend i sve detaljno ispitao, zapisao i zajedno smo prodiskutirali. I jednom sam ga ja zvao i vise manje znam sve sta mi treba.Tako da svi ulazimo u to na vlastitu odgovornost.
Ja samo mogu reci da ama bas svi oni koje sam ja osobno kontaktirao (jedan sudac trgovackog i 2 odvjetnika) i sta sam cuo od svih ostalih koji su nekog strucnjaka kontaktirali, potvrdjuju da je ovo cist slucaj ko suza i ne vide bas ni grama mogucnosti kako bi se agrokor mogao izvuci.
do sad su se vise manje istitrali argumenti, odnosno javna rasprava vec dugo traje i nismo culi bas niti jedan kontraargument ni ovdje a i sta je normalno puno vaznije od struke. neki samo spominju neke promile sansi nekih politickih igri mada ni sami ni itko drugi uopce nemaju ideje kakve bi to mogle biti. i sam sumnjam u to pred ulazak u eu i monitoring kakav imamo.
uglavnom igra bi uskoro mogla pocet i svima nam sretno u sto bolji i skoriji zavrsetak [thumbsup]

A šta mogu očekivati oni koji ne podnesu tužbu? Pretpostavljam da ukoliko vi dobijete spor, i mi ostali ćemo profitirati jer će Ivek morati dati ponudu. Gubimo dakle samo na zateznim kamatama?

manje je više, a više još više

@dunlop

BAKICAAA, 06.12.2011. u 09:43
da je ovo cist slucaj ko suza i ne vide bas ni grama mogucnosti kako bi se agrokor mogao izvuci.

…ništa nije čisto ko suza,dok god postoji mogućnost upravne i ustavne tužbe…

…ako vama odvjetnik garantira da Agrokor ni u kojem slučaju neće uspjeti u tim tužbama onda je neozbiljan,zajedno sa vama koji ga propagirate…

@dunlop

Barbosa, 06.12.2011. u 10:02
da je ovo cist slucaj ko suza i ne vide bas ni grama mogucnosti kako bi se agrokor mogao izvuci.

…ništa nije čisto ko suza,dok god postoji mogućnost upravne i ustavne tužbe…

…ako vama odvjetnik garantira da Agrokor ni u kojem slučaju neće uspjeti u tim tužbama onda je neozbiljan,zajedno sa vama koji ga propagirate…

[/quote]
U ovome slučaju je ipak sve čisto ko suza a upravni postupak nije bitan za postupak preuzimanja po rješenju regulatora niti ne odgađa izvršenje!
Eventualan ustavni postupak također nije bitan jer se ne odnosi na obvezu preuzimanja po rješenju regulatora nego samo na represivnu mjeru, tj. gubitak upravljačkih prava

Jedina bitna materijalna činjenioca za pokretanje postupka pred Trgovačkim sudom radi obvezatnog sklapanja kupoprodajnog ugovora dioničara Belja sa Agrokorom je je rješenje Hanfe i ništa drugo te činjenica da je predmetno rješenje konačno i protiv rješenja regulatora nije dopuštena žalba!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close