BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neznam znaima li koga ali ima utjecaja na BLJE..

Čini se da će u Sloveniji doći do iznenađenja i pobjede Jankovića (bivšeg direktora Mercatora) što je iznenađenje jer se očekivala pobjeda Janše koja nebi bila dobra za posao preuzimanja Mercatora

...

Čini se da će u Sloveniji doći do iznenađenja i pobjede Jankovića (bivšeg direktora Mercatora) što je iznenađenje jer se očekivala pobjeda Janše koja nebi bila dobra za posao preuzimanja Mercatora

Ni pobjeda Jankoviča nije baš dobar znak što se tiče prodaje Mercatora Agrokoru [rolleyes]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Slovenci se malo pokrenuli…
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042492916

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

…svašta,članak vrvi insinuacijama…ako sam dobro prevela slovenščino,nije točno da se Agrokor nije žalio na Hanfinu odluku,kad smo dobili potvrdu od Upravnog suda da jeste…

…još je smiješnija konstatcija da Hanfa nije u saznanju,bar prema saznanju ovog novinara da li se Agrokor žalio na njihovu odluku…valjda, kad su se žalili su i njima dali jedan primjerčić…

…izgleda da se ovdje svi prave nevešti… [tongue]

http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042492916

Nisi si baš najbolje prevela,nešto te muči slovenščina.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

e bako bako..ni ja ne znam slovenski al tolko se dalo iscitati. prvo rekli su da hanfa ne zna dali je agrokor dao ponudu a ne dali se zalio na upravni.
a u zadnjoj recenici teksta kaze da se agrokor zalio na upravni sud..

"Če se Agrokor na odločitev Hanfe ni pritožil na hrvaško upravno sodišče, bo moral za prevzem zagotoviti bančno garancijo v višini približno 106 milijonov evrov…"

…a ne znam,možda da Mateju zovemo u pomoć…

pa tu opet ne kaze da se agrokor nije zalio na upravni nego da se nije zalio na upravni da bi morao dati garanciju na 106mil E..e to je sad vec neko pravno tumacenje mozda krivo mozda dobro.

jedino u tom tekstu sta po meni nije tocno je tih 106mil E..po meni treba 803mil kn a to je malo vise od 106mE

Ni pobjeda Jankoviča nije baš dobar znak što se tiče prodaje Mercatora Agrokoru [rolleyes]
[/quote]
Ne nije [wink]

Janković: Mislim da će Agrokor kupiti Mercator

Poznavajući tržište u regiji, uvjeren sam da jedino trgovac u regiji može ponuditi premiju i koliko znam, druge ponude su 150 eura po dionici, jedino su Agrokorove 220, tako da je ta priča da li podupirem ili ne podupirem završena. Mislim da je otišlo predaleko, da će Agrokor kupiti Mercator, rekao je Janković.

Vaš link

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

"Če se Agrokor na odločitev Hanfe ni pritožil na hrvaško upravno sodišče, bo moral za prevzem zagotoviti bančno garancijo v višini približno 106 milijonov evrov…"

…a ne znam,možda da Mateju zovemo u pomoć…

***prijevod: Ako se Agrokor na odluku Hanfe nije žalio na Upravni sud, morati će za preuzimanje dostaviti bankovnu garanciju od 106 milijuna eura… i nije ti smješna konstatacija novinara da nema saznanja kako se Agrokor žalio jer je to činjenica da nema službene potvrde da se žalio, uostalom ni Hanfa nema potvrdu, a obaveza je i njih izvjestiti, rekla-kazala spike s foruma ne smatramo službenim potvrdama… i na kraju što se Jankovića tiće, upala mu sjekira u med, dobri su si oni od nekad

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

…pa da su nazvali Upravni sud ili im poslali mail na piasrnicu dobili bi službeni odgovor…

…ako sam dobila ja,mogli su i oni…pa nije to vojna tajna…

…ako procure iskazi svjedoka u Uskoku,kako ne bi legalno saznali da li se Agrokor žalio…

e bako bako..ni ja ne znam slovenski al tolko se dalo iscitati. prvo rekli su da hanfa ne zna dali je agrokor dao ponudu a ne dali se zalio na upravni.
a u zadnjoj recenici teksta kaze da se agrokor zalio na upravni sud..

Sazetak clanka:
1. Agrokor jos nije dao ponudu Hanfi
2. Hanfa ne zna jeli se Agrokor zalio na upravni, tj. nije sluzbeno izvjestena

New Report

Close