Ovdje se čeka natpis u novinama kako toda nije dao ponudu
a ja cu cekat belje na 65
dođe li na 65 orobit ću banku i sve utući ou Beljaru 😀
Mercator ili ne Belje samo za sebe je ogromna kompanija i ako će išta opstati u HR onda će opstati Belje, Vupik, Žito, i ovo ostalo što su pokupovali po Slavoniji Toda i Pipo.
Belje ima sve a cijena hrane ce rasti i rasti !!
…pa dobro,što je ovo…cijela burzica se lijepo zeleni…samo naše Belje nekako nema volje…
…valjda naši dioničari umjesto na burzi,odlučili sreću naći u sudskim parnicama… [wink]
Jaoooo Bakice, a da ti malo svog Dedicu maltretiraš?
Gora si postala od onog Šefa… 🙂
a onda će biti – udri dionicama po kupnji! balkanska posla [rolleyes]
Sad svi opet mislite da je nemoguće belje na 65. Ali eto kad dođemo do tamo bakica će vas podsjetiti. Samo što vam se onda neće činiti ovako jeftino kao danas. Nakon 6.12., kad krenu loše vijesti Belje će imati najviše razloga za pad
kolega plavi ne izmišljajte gluposti. Pišem samo pod ovim nickom. Belje mi je zanimljivo jer sam ga kupio 2 dana prije objave o ponudi.
Ljude koji su se odlučili na tužbu cijena više ne dira. No belje je skočilo sa 67kn (toliko je iznosio moj ulaz) na trenutno 92kn. Ne bih raspravljao o tome dali ono vrijedi toliko ili ne. Već jednostavno da je cijeli crobex pao i da će se neki gapovi morati popuniti. Osim toga i sami ste malo trejdali na belju
A zašto mijenjati domaće navike ;
http://www.seebiz.eu/dokument-unicredita-agrokor-bi-preuzeo-mercator-bez-eura-vlastitih-sredstava/ar-19729/
upravo tako….zašto prodat pa da se zahebeš? …sačekat da službeno potvrde da nema ponude pa onda udri po kupnji
a mislim sta opce razglabati o ponudi. zalio se na upravni sud, vidimo da i za mercator nema bas svog kesa (ako je vjerovati Delu) i nije bas sad puno vjerovatno da ce se ici zaje…t i ici traziti nekakve kredite ko zna odkuda za 800tinjak milijona kn za belje (803 da budemo tocniji)..
daj boze da se varam i da nam isplati lovu ali vise manje se moze pretpostaviti gdje se ova bitka mora voditi ako ko zeli vidjeti lovu.
Ja mislim da će se, općenito, dogoditi treća opcija.
1. ponude neće biti
2. ponude će biti
3. neće biti ništa. jednostavno prešutit će se sve, kao i do sada uostalom. Ovdje na forumu vrtit će se teorije i protuteorije i tako godinama. Tek kad prvi dobije spor i uspije to vjerodostojno obznaniti , vjerojatno će živnuti i (dosadašnja posvemašnja) medijska blokada.
Ja mislim da će se, općenito, dogoditi treća opcija.
1. ponude neće biti
2. ponude će biti
3. neće biti ništa. jednostavno prešutit će se sve, kao i do sada uostalom. Ovdje na forumu vrtit će se teorije i protuteorije i tako godinama. Tek kad prvi dobije spor i uspije to vjerodostojno obznaniti , vjerojatno će živnuti i (dosadašnja posvemašnja) medijska blokada.
zao mi je onih sta su kupovali po 1XX kn, bit ce sad iskrcavanja i dodatno obatanje cjene…