BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…dionice možete kupiti i 2012. pa tužiti.

To je onda još gore za sadašnje dioničare jer ako ne dođe javna ponuda u ovih par dana, počet će masovna rasprodaja dionica Belja na burzi pa će ulagači kupovati kasnije dionice na 60-70 kn i opet imati pravo na tužbu kao i oni koji cijelo vrijeme ostanu u Belju [embarass]
[/quote]

Prodajom dionica prodaju se i sva prava koje one nose. Zato ne vidim nista nepravedno u tome. Oni kojima to nista ne znaci neka prodaju i end of story.

…dionice možete kupiti i 2012. pa tužiti.

To je onda još gore za sadašnje dioničare jer ako ne dođe javna ponuda u ovih par dana, počet će masovna rasprodaja dionica Belja na burzi pa će ulagači kupovati kasnije dionice na 60-70 kn i opet imati pravo na tužbu kao i oni koji cijelo vrijeme ostanu u Belju [embarass]
[/quote]

Pa mora nekome smrknuti da bi nekome svanulo. Ko kaže da je loše kupiti po 65….opet??

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

…gosn plavi,evo vam vašeg linka sa vašeg zadnjeg poziva urbi et orbi…

http://www.poslovni.hr/forum/blje-belje-dd-504-pg1250.aspx

…što niste tad spomenuli da to nije konačan rok za vlasništvo nad dionicama,a da bi stekli pravo na utuživanje…

…ne brinite,ljudi su jako dobro shvatili vaše pisanje… [tongue]

…kaj se tiče prijateljstva,hvala,ako sam i poslala to je iz čisto praktičnih razloga,da vidim kaj to “veleumno “pišete…ak malo bolje pogledate,ja prijatelja imam poprilično… [rolleyes]i ne odbijam prijateljstvo jer se ne slažem sa nečijim mišljenjem…

Ne mogu vam odgovoriti na primjeren način, jer mi moderator briše postove.

Da niste moderirani 4,5 godina, što je stvarno raritet, lakše bih vam odgovorio.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne mogu vam odgovoriti na primjeren način, jer mi moderator briše postove.

Da niste moderirani 4,5 godina, što je stvarno raritet, lakše bih vam odgovorio.

lp

Niti jedan post koji je napisan na primjeren način se ne briše. Možda je način tvojeg obraćanja forumašima ipak neprimjeren [undecid] Moderiran sam i to mi odgovara.U te 4 godine nisam niti jedno moljakao da me se odmoderira,super mi je ovako [smiley]
Ako ne vidite da vam je konstantno skriveni na prodaji (ali zaista konstantno) nisam to ja kriv.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

…gosn plavi vi se samo držite teme…

…činjenica je da ste ljude na ovom forumu svojim javnim pozivanjem u dva navrata doveli u zabludu,jer ste im navodili rok 06.12.kojim bi trebali postati dioničari a kako bi stekli pravo na utuživanje Agrokora i to putem vašeg odvjetnika koji ima jako puno pravne prakse…

nigdje niste spomenuli da mogu postati dioničari i kasnije a da bi ostvarili to pravo…

…danas kad navodni rok ističe vi se javljate sa drugim pravnim mišljenjem…

…što se tiče moderiranja,ja sam vam odmoderirana od prahistorije… [rolleyes]

Vi ste odmoderirani, ali tko god citira vas, ide automatski pod moderiranje, pitam se zašto?

Vjerojatno mi je brisan post jer sam napisao riječ gl.p

Uglavnom, iz vašeg posta je razvidan odgovor, 6.12. se odnosio na dotičnog odvjetnika, nigdje nisam napisao da je 6.12. zadnji rok za podnošenje tužbe općenito.
Molim vas prestanite zamarati forum glupostima.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Da zaključimo, današnji datum je bitan jedino iz tog razloga da ako netko misli da će Agrokor dati ponudu u zakonskom roku, tada mu je, danas vjerojatno zadnji dan za kupiti dionicu ( ovisno kada je Agrokor zaprimio rješenje ).

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

…gosn plavi način na koji ste sročili vašu "javnu ponudu" je bio dovoljan da dovedete ljude u zabludu,a koju istu ste osnažili činjenicom da ste fiksirali rok koji se poklapa sa istekom roka obveze Agrokora da dadne svoju ponudu…

…te činjenicom da se nigdje niste ogradili da taj rok nije fiksiran na taj datum te da utuživati mogu i eventualni kasniji vlasnici…

…obzirom da ste pokazali zavidnu količinu nekorektnog ponašanja mislim da je ono zrelo za prijavu Hanfi…a bome i Odvjetničkoj komori…

Vi ste odmoderirani, ali tko god citira vas, ide automatski pod moderiranje, pitam se zašto?

zato što nick "Bakicaaa" ima u sebi dio prezimena istoimenog investitora (tzv. xy) što automatski povlači moderiranje posta

Da zaključimo, današnji datum je bitan jedino iz tog razloga da ako netko misli da će Agrokor dati ponudu u zakonskom roku, tada mu je, danas vjerojatno zadnji dan za kupiti dionicu ( ovisno kada je Agrokor zaprimio rješenje ).

ovo je totalno bez veze jer ako agrokor bilo kada bude dao ponudu, znači i van tog roka, svatko tko naknadno kupi dionice unutar roka javne ponude moći će prihvatiti ponudu Agrokora

…gosn plavi način na koji ste sročili vašu "javnu ponudu" je bio dovoljan da dovedete ljude u zabludu,a koju istu ste osnažili činjenicom da ste fiksirali rok koji se poklapa sa istekom roka obveze Agrokora da dadne svoju ponudu…

…te činjenicom da se nigdje niste ogradili da taj rok nije fiksiran na taj datum te da utuživati mogu i eventualni kasniji vlasnici…

…obzirom da ste pokazali zavidnu količinu nekorektnog ponašanja mislim da je ono zrelo za prijavu Hanfi…a bome i Odvjetničkoj komori…

To nije istina, napisao sam i zadnjih dana da se tužba može podnijeti i nakon 6.12.

Stvarno ste dosadni.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp

znači od sutra nitko nema razloga kupiti belje…..osim par zatupljenih
[smiley]

New Report

Close