Zadnji dan za predati prjedlog ponude HANFAi je 06.12, da bi imao pravo na tu ponudu moras imati dionice na taj dan upisane u SKDD drugim rjecima sutra je zadnji dan za kupovinu.
Kolega nemojte se ljutiti ali niste baš u pravu, pa da ne zbunimo ljude..
Pod jedan ako bude ponude na nju imaju pravo svi dioničari koji imaju dionice na svom računu do isteka ponude.
Moje je pitanje bilo zbog toga što je Agrokor dobio 60 dana da ispuni obvezu ali od primitka rješenja.. U svakom slučaju sljedeći tjedan moraju predati ponudu ako misle..
ma ljudi moji, oni mogu predati ponudu kad god hoće, samo ako hoće i tko ima dionice taj tren je profitirao. Datum je jedino bitan zbog utuživanja, a koliko ja znam Hanfa nije htjela dati informaciju kad je Agrokor primio njihovo riješenje
Zadnji dan za predati prjedlog ponude HANFAi je 06.12, da bi imao pravo na tu ponudu moras imati dionice na taj dan upisane u SKDD drugim rjecima sutra je zadnji dan za kupovinu.
Kolega nemojte se ljutiti ali niste baš u pravu, pa da ne zbunimo ljude..
Pod jedan ako bude ponude na nju imaju pravo svi dioničari koji imaju dionice na svom računu do isteka ponude.
Moje je pitanje bilo zbog toga što je Agrokor dobio 60 dana da ispuni obvezu ali od primitka rješenja.. U svakom slučaju sljedeći tjedan moraju predati ponudu ako misle..
[/quote]
Imate pravo, moja greska pobrkao sam neke stvari…hvala na ispravku
Koje liparenje, prometi mali, hm,hm…..inace da kupiti se moze sve dok Agrokor ne objavi ponudu, a i nakon samo po nesto drukcijoj cijeni :-). Tuziti nakon isteka roka za ponudu.
Imate pravo, moja greska pobrkao sam neke stvari…hvala na ispravku
mozda i nisi. u skdd-u se vidi stanje dionica t+3. znaci ako mislis kupiti do 6.12 (ne ukljucujuci 6.12) ovo bi stvarno mogao i biti zadnji dan kupovine.
Ili ima netko neko drugo objasnjenje?
…jao,brate,stvarno ste smiješni…te tužit ćete,te svi su drugi glupi,jer pojma nemaju,jer vi imate prave informacije iz prave ruke…
…a onda ovdje po forumu pitate najbanalnije stvari…
hehe znaći da prekosutra se mogu prodavati po 1 kn jer pravo na isplatu imaju samo oni koji su na skdd ma dajte ljudi molim vas
Hehehe, zatišje pred buru…
Stanje bid/ask vrlo loše, vanjski parametri (EU i ostale trice i kučine) nikad lošiji.
Ali ionako previše trkeljam…
hehe znaći da prekosutra se mogu prodavati po 1 kn jer pravo na isplatu imaju samo oni koji su na skdd ma dajte ljudi molim vas
Ja cekam te bez prava za tuženje po 1kn. Kad je već takva priča meni to bolje odgovara.
Ako Agrokor preda ponudu i ako je Hanfa prihvati svi koji do kraja roka ponude za preuzimanje (ne roka za predaju ponude za preuzimanje) kupe dionice mogu ih prodati u ponudi Agrokoru. Naravno racunajuci T-3 gdje je T zadnji dan ponude za preuzimanje.
Sjednica Hanfe je obicno cetvrtkom, objava na webu petkom.