Zadnji dan je 5.12. a zatim smo bogati 🙂
kako da ne….vidit ćeš kad krene masovni iskrcaj iz belja kad prođe rok
Kolega plavi jel pratite cijenu Belja danas?? Ako pratite jeste li nešto naučili?? Niste?? [embarass]
Da nije bilo ove navlakuše s ponudom za preuzimanje Belje bi sad bilo 55kn. Što mislite koliko će biti kad postane jasno da Toda ne poštuje institucije odnosno da je iznad njih?
Evo sad se i srbi protive da Agrokor preuzme Merkator jer se boje monopola. Tužili su Miškovića a kako neće Todorića. A slovenci i srbi su oduvjek dobri.
[/quote]
Moram vam se zahvaliti kolega, uzeo sam dobar dio onoga što ste prodali po 88 i 88,50.
Danas sam to pokratio, evo zadnje malo prije po 94, uglavnom lijepa zarada u par dana.
Dajte mi se opet javite, može i na PM, kada budete imali ovakvih manevara.
tnx!
[thumbsup]
lp
u šta vjeruju ovi likovi s skrivenim nalozima na bidu, tri naloga 100,200 i 400 komada, na 92x i 90x
u šta vjeruju ovi likovi s skrivenim nalozima na bidu, tri naloga 100,200 i 400 komada, na 92x i 90x
uteći će oni čim im se prodaja približi [rolleyes]
http://www.seebiz.eu/agrokor-dostavio-mercatoru-jamstva-o-sastavu-konzorcija-kupaca/ar-19219/
" Agrokor je u petak Upravi Mercatora dostavio ovlaštenja EBRD-a, IFC-a i One Equity Partnersa da ih na natječaju za prodaju većinskog udjela u najvećem slovenskom trgovačkom lancu doista zastupa JP Morgan, objavio je slovenski poslovni list Finance. "
lp
Ma, sa tom H oznakom možeš manipulitati kako te volja…
belje se sad kupuje samo radi trejdanja,skoro svi koji su kupovali u petak ispod 90 kn danas su prodali.
toliko o vjeri u belje i uspjeh tužbe
Kolega plavi jel pratite cijenu Belja danas?? Ako pratite jeste li nešto naučili?? Niste?? [embarass]
Da nije bilo ove navlakuše s ponudom za preuzimanje Belje bi sad bilo 55kn. Što mislite koliko će biti kad postane jasno da Toda ne poštuje institucije odnosno da je iznad njih?
Evo sad se i srbi protive da Agrokor preuzme Merkator jer se boje monopola. Tužili su Miškovića a kako neće Todorića. A slovenci i srbi su oduvjek dobri.
[/quote]
Moram vam se zahvaliti kolega, uzeo sam dobar dio onoga što ste prodali po 88 i 88,50.
Danas sam to pokratio, evo zadnje malo prije po 94, uglavnom lijepa zarada u par dana.
Dajte mi se opet javite, može i na PM, kada budete imali ovakvih manevara.
tnx!
[thumbsup]
lp
[/quote]
Belje je odlična firma. Pridružit ću vam se opet na 65 kuna [thumbsup]
Da da odlični su. No nisu loši ni seljaci kod kojih je kg 10kn. A za dodatnih 150kn ti sve srede, ti samo odvezeš. Mislim da je ta opcija danas best buy