Packa Žigi…poziv kupcima
Cini mi se da ce ovaj Žiga letjeti kroz prozor 2 minute nakon sto se potpise ugovor o kupoprodaji…bas neki iritantan lik
Cini mi se da ce ovaj Žiga letjeti kroz prozor 2 minute nakon sto se potpise ugovor o kupoprodaji…bas neki iritantan lik
***ne vjerujem, mislim da si je baš ovim kupio ulaznicu za ostanak u firmi i još vjerojatno nešto uber u džep… sad ćeš vidjeti kad promjeni ploču preko noći [smiley]
Da ne odgovoaram svakome ponaosob, ponavljam tekst od prije koji tjedan.
Obzirom na određene aktivnosti prema Agrokoru, koje će biti poduzete idućih tjedana i mjeseci ( a ćuo sam do sada svakakve ideje i namjere) , unaprijed se ograđujem da nemam ništa sa bilo kakvim
odlucio sam vise ne pisat ovdje jer budalama samo radis uslugu a oni nezahvalni.
ima sudske prakse evo reci cu vam. i to identicne kao ova i to od tog odvjetnika. spor mozes izgubit jedino sa nekom j…m visom silom.
e pa ko voli nek izvoli. skepticnima sretan put. nama ostalima mogu zazelit sto brze okoncanje spora i da se nadjemo koji dan na kavici (citaj pivici [smiley]) da vam svima kazem iskustva da ne pisem ovdje za sve nezahvalnike. Savage i ja smo nesto dogovarali nadolazecu subotu al jos cemo javit konkretno gdje se nadjemo pa ko moze moze.
…auuu,bit će da je slab odaziv ovom PMS odvjetniku kad gosn plavi opetuje poziv…
…valjda su ljudi malo poguglali po internetu pa vidjeli da dotični PMS odvjetnik ima više iskustva u zaobilaženju obveze ponude,pa bi prije njegovo znanje i iskustvo odgovaralo Todoriću nego ucviljenim dioničarima Belja… [tongue]
nije problem dobiti tužbu u tih 2-3god., pravi sex tek tada nastupa jer je problem izvuči novce od agrokora
samo vi pretpostavljajte ono u sta se ne razumijete. ima ljudi koji znaju sta rade i imaju iskustva u tome
Kao što je Dunlop rekao onaj tko je zainteresiran neka javi meni ili Dunlopu za 3.12. u subotu dali misli doć ili ne na PM.
Ja ću idući tjedan kontaktirati odvjetnika kojeg je preporučio Plavi i vidjet što će reći pa da podijelim sa svima. Ako vrijeme i posao dopusti možda se s njim i nađem.
Eto toliko. Nek dionica padne i na 70 kn, meni je samo bitno da je 3xx,xx na sudu. Poz!
"…Delo u današnjem izdanju, pored ostalog, saznaje da su sve tri međunarodne institucije nakon komplikacija sa upravom Mercatora poslale Agrokoru "nova pisma u kojima garantiraju financijsku podršku projektu preuzimanja Mercatora".
…
Nakon izvršene transakcije oni bi preko posebnog holdinga, zajedno s Agrokorom, sudjelovali i kao vlasnici ali nema potrebe da neposredno sudjeluju u razgovorima s Mercatorovom upravom o zaštiti Mercatorovih interesa."
Vaš link
"…Delo u današnjem izdanju, pored ostalog, saznaje da su sve tri međunarodne institucije nakon komplikacija sa upravom Mercatora poslale Agrokoru "nova pisma u kojima garantiraju financijsku podršku projektu preuzimanja Mercatora".
…
Nakon izvršene transakcije oni bi preko posebnog holdinga, zajedno s Agrokorom, sudjelovali i kao vlasnici ali nema potrebe da neposredno sudjeluju u razgovorima s Mercatorovom upravom o zaštiti Mercatorovih interesa."
Vaš link
1. sve ovakve komnetare bi trebalo prebaciti na temu Agrokora jer ima veze s Beljem samo posredno jer Belje ne sudjeluje u procesu preuzimanja Mercatora, niti s time ima veze
2. mene zanima što je s javnom ponudom? koliko još dana ima do isteka roka, tj. kad je zadnji dan todoriću da dade javnu ponudu???