@plavi
Nemoj me ništa učiti,molim te [pray]
Učili su me svojevremeno na KSST pa smo se zakačili bez veze….nisam ja dobar đak [embarass]
Prati sutra cijenu Belja…..slika govori tisuću rijeći [proud]
Kolega plavi jel pratite cijenu Belja danas?? Ako pratite jeste li nešto naučili?? Niste?? [embarass]
Da nije bilo ove navlakuše s ponudom za preuzimanje Belje bi sad bilo 55kn. Što mislite koliko će biti kad postane jasno da Toda ne poštuje institucije odnosno da je iznad njih?
Evo sad se i srbi protive da Agrokor preuzme Merkator jer se boje monopola. Tužili su Miškovića a kako neće Todorića. A slovenci i srbi su oduvjek dobri.
Za one koji ne misle tužiti ova cijena je velika premija. Ja sam ušao u belje na 67kn par dana prije objave. Odnosno zamijenio sam korf za isti broj dionica belja. Pogledajte korf sada
http://hr.seebiz.eu/trgovina/agrokor-nastavljamo-pregovore-s-vlasnicima-mercatora/ar-18789/
Kako se samo žure sa novim lažima. Gledao sam upravo dnevnik na pop tv i ljepo su potvrdili da zamrzavaju pregovore za prodaju dok se ne pojavi taj famozni konzorcij. Točka. A naši lažovi svakih pola sata izbacuju novu laž.
Koma.
Preporuka:
Ostaviti se dionica.
[/quote]
..ajde kolega Pametni,komentirajte…..ko se treba ostaviti dionica [yawn] …a samo ste se trebali suzdržati od prosipanja pameti i nitko vas nebi skužio.
Oglasio se EBRD iz Zagreba [smiley]
Ide ide,jedva čekam……Kamensko ,Đakovština = pokradeno
Bajić opet pukao
Čini se da je danas Bajić ponovno pukao pred medijskim pritiskom u slučaju Kamensko koji na kraju svog kraka ima medijskog tajkuna Ninoslava Pavića te neformalnog vladara medijske scene, ali i Hrvatske, Ivicu Todorića.
Bajić opet pukao
Čini se da je danas Bajić ponovno pukao pred medijskim pritiskom u slučaju Kamensko koji na kraju svog kraka ima medijskog tajkuna Ninoslava Pavića te neformalnog vladara medijske scene, ali i Hrvatske, Ivicu Todorića.
a pored ovakvih vjesti iz europe tesko moze bilo koja vijest dati rast dionice moze jedino zaustaviti pad
Belje je na četvrtom mjestu,a dionica stoji tako loše,Hrvatska posla……