BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@plavi

Nemoj me ništa učiti,molim te [pray]

Učili su me svojevremeno na KSST pa smo se zakačili bez veze….nisam ja dobar đak [embarass]

Prati sutra cijenu Belja…..slika govori tisuću rijeći [proud]

Kolega plavi jel pratite cijenu Belja danas?? Ako pratite jeste li nešto naučili?? Niste?? [embarass]

Da nije bilo ove navlakuše s ponudom za preuzimanje Belje bi sad bilo 55kn. Što mislite koliko će biti kad postane jasno da Toda ne poštuje institucije odnosno da je iznad njih?

Evo sad se i srbi protive da Agrokor preuzme Merkator jer se boje monopola. Tužili su Miškovića a kako neće Todorića. A slovenci i srbi su oduvjek dobri.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Dobra prilika za dokup

ako ne dođe javna ponuda bit će još bolja prilika…negdje na 70 kn [thumbsup]
[/quote]

Zivi bili pa vidjeli.

Za one koji ne misle tužiti ova cijena je velika premija. Ja sam ušao u belje na 67kn par dana prije objave. Odnosno zamijenio sam korf za isti broj dionica belja. Pogledajte korf sada

http://hr.seebiz.eu/trgovina/agrokor-nastavljamo-pregovore-s-vlasnicima-mercatora/ar-18789/

Kako se samo žure sa novim lažima. Gledao sam upravo dnevnik na pop tv i ljepo su potvrdili da zamrzavaju pregovore za prodaju dok se ne pojavi taj famozni konzorcij. Točka. A naši lažovi svakih pola sata izbacuju novu laž.

Koma.
Preporuka:
Ostaviti se dionica.
[/quote]

http://hr.seebiz.eu/ZSE/zagrebacka-burza-belje-gubitnik-dana-crobex-potonuo-najnize-od-6-svibnja-2009/ar-18900/

..ajde kolega Pametni,komentirajte…..ko se treba ostaviti dionica [yawn] …a samo ste se trebali suzdržati od prosipanja pameti i nitko vas nebi skužio.

Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Dobra prilika za dokup ko ima love naravno

Dan zavrsavamo u zelenom.

Vaš link

Oglasio se EBRD iz Zagreba [smiley]

Ide preokret ipak?

manje je više, a više još više

Ide ide,jedva čekam……Kamensko ,Đakovština = pokradeno

Bajić opet pukao

Čini se da je danas Bajić ponovno pukao pred medijskim pritiskom u slučaju Kamensko koji na kraju svog kraka ima medijskog tajkuna Ninoslava Pavića te neformalnog vladara medijske scene, ali i Hrvatske, Ivicu Todorića.

Bajić opet pukao

Čini se da je danas Bajić ponovno pukao pred medijskim pritiskom u slučaju Kamensko koji na kraju svog kraka ima medijskog tajkuna Ninoslava Pavića te neformalnog vladara medijske scene, ali i Hrvatske, Ivicu Todorića.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sada-je-sasvim-jasno-mladen-bajic-pukao-je-pod-medijskim-pritiskom-i-to-mu-nije-prvi-put-/584851.aspx

a pored ovakvih vjesti iz europe tesko moze bilo koja vijest dati rast dionice moze jedino zaustaviti pad

NENAD BAKIĆ: Zaboravite na ulaganja u obveznice i devize, u vrijeme krize hrvatske dionice su prava stvar!

Belje je na četvrtom mjestu,a dionica stoji tako loše,Hrvatska posla……

New Report

Close