BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajmo poginut na brzinu [rolleyes]

rasprodaja…ludilo…ajmoooooo

A bas za nasmijat se, ne mogu vjerovati da se na ovakvim vijestima kreira cijena dionice. U biti ne znam jel bi se smijo ili plako. Ma bolje se nasmijat, kazu zdravije je.

Murfi, inače moj dobar prijatelj je rekao: "Smješi se, sutra će biti gore"

Ne sramim se svojega siromaštva, Do njega sam dosao postenim radom !!!

Jucer je trokut probijen na dolje tako da…iako se trokuti cesto znaju i odbiti u kontra smjeru, za sada je to poprilicno bearish signal. Vidimo se mozda u neka bolja vremena, bolje izaci s nulom nego ostati u minusu 🙂

http://www.poslovni.hr/vijesti/nlb-porucuje-pregovori-s-agrokorom-ce-se-nastaviti-191215.aspx

" NLB poručuje: Pregovori s Agrokorom će se nastaviti

"Akrokorovoj ponudi priložena su pisma potpore EBRD-a, IFC-a i fonda One Equity Partners koji su spremni financirati kupovinu, te posredno ući u vlasništvo Mercatora u slučaju uspješno obavljenog dubinskog pregleda poslovanja", navodi NLB "

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A bas za nasmijat se, ne mogu vjerovati da se na ovakvim vijestima kreira cijena dionice. U biti ne znam jel bi se smijo ili plako. Ma bolje se nasmijat, kazu zdravije je.
[/quote]

ma nije ovdje problem mercator, nego što je sve izglednije da toda neće dati ponudu pa ulagači polako napuštaju belje

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

ma nije ovdje problem mercator, nego što je sve izglednije da toda neće dati ponudu pa ulagači polako napuštaju belje
[/quote]

a tko onda kupuje

Ne sramim se svojega siromaštva, Do njega sam dosao postenim radom !!!

Merkator d.d. dostavio dodatna objašnjenja na LJSE

"…6. Ali družba Mercator lahko ustavi proces prodaje? Ali uprava družbe sodeluje v pogajanjih s
kupci?
Ne. Družba Mercator ne vodi postopka prodaje in ga torej tudi ne more ustaviti. Postopek
prodaje vodi konzorcij prodajalcev, v njihovih pogajanjih s kupci pa uprava družbe ne sodeluje,
temveč ga le podpira v okviru zakonskih možnosti in drugih omejitev na podlagi njihovega
zaprosila.
7. Ali družba Mercator na kakršenkoli način zavlačuje postopek prodaje in ali to sploh lahko
stori?
Ne. Družba Mercator sploh ni dolžna podpirati postopka prodaje, a to vseeno počne, ker jo je za
to zaprosil Konzorcij lastnikov. Vse aktivnosti, ki jih izvaja družba Mercator, so torej namenjene
konstruktivni podpori postopku prodaje. Lastniki so v celoti samostojni pri svojih odločitvah in v
nobeni svoji odločitvi niso vezani na soglasje uprave in/ali nadzornega sveta družbe, tako da ta
organa tudi formalno ne moreta na nikakršen način vplivati na odločitve lastnikov…."

Vaš link

Vaš link

Vodeći slovenski list u komentaru na prvoj stranici navodi da su razlozi koje je za obustavu pregovora navela Mercatorova uprava na čelu sa Žigom Debeljakom "neuvjerljivi" i da je riječ o "igri" kojom je Debeljak došao u konflikt s vlasnicima 52 posto dionica Mercatora (Pivovarnom Laško i slovenskim bankama), a kojoj se u sadašnjoj situaciji "ne vidi kraja".

"Dobro je poznato da ustanove poput EBRD-a i IFC-a pismo o namjeri za potporu financiranja, kakvo su dali Agrokoru, ne daju na lijepe oči, ali i to da ništa ne potpisuju dok ne vide kako će projekt konačno izgledati", navodi komentar "Dela".

[/quote]

[/quote]

a ja uvjeren da će ponude biti [pray]

iako posjedujem dionice belja ovo nije nagovor na kupnju…čak ni sebe više ne mogu nagovoriti…

Dobra prilika za dokup

Dobra prilika za dokup

ako ne dođe javna ponuda bit će još bolja prilika…negdje na 70 kn [thumbsup]

moji postovi su moje osobno mišljenje,nisu investicijski savjeti niti poziv na trgovanje dionicama!!!

New Report

Close