…koja agitacija za utuživanje…ako ste toliko sigurni,utužite i uživajte,što vam treba navlačiti ostale…
…uostalom po prometu na dionici vidite koliko su ljudi zaintresirani…
…a koliko sam proučila i ti PMS odvjetnici bolje znaju kako izbjeći obveznu ponudu,nego je ispoštovati…
…valjda je svima jasno da je bez obzira na uspjeh,velika glupost zalediti svoje dionice u nekom neizvjesnom sporu…
tako je, tko hoće tužiti neka tuži i neka ne nagovara ostale na to jer im ne garantira da će u tom sporu uspjeti!
…valjda je svima jasno da je bez obzira na uspjeh,velika glupost zalediti svoje dionice u nekom neizvjesnom sporu…
pa je. ja sam isto odustao [rolleyes]
stvarno je glupo se tuzakat. pa nismo mala djeca. i jos mi dionice ostanu zaledjene (kamata samo 12%) a burza samo sta ne explodira prema gore…
tko ne misli tužiti, neka bude svjestan da ako ne bude na kraju javne ponude – sljedeći dan bit će jači pad dionice belja na burzi jer će ne mali broj razočaranih ulagača htjeti pobjeći odavde
tko ne misli tužiti, neka bude svjestan da ako ne bude na kraju javne ponude – sljedeći dan bit će jači pad dionice belja na burzi jer će ne mali broj razočaranih ulagača htjeti pobjeći odavde
Hvala, za mene sasvim nova informacija, moram to uzeti u obzir, baš sam bio uvjeren da će rasti
pa je. ja sam isto odustao [rolleyes]
stvarno je glupo se tuzakat. pa nismo mala djeca. i jos mi dionice ostanu zaledjene (kamata samo 12%) a burza samo sta ne explodira prema gore…
[/quote]
Da na burzi sve sama prilika do prilike 🙂
Mislim da je potpuno očito da ponude neće biti.
Da nije tako ne bi cijena pala sa 119 na 95, već bi upravo suprotno – rasla.
lp
lp
[/quote]
ništa nije očito! ja se još nadam i ne prodajem dok to saznamo crno na bijelo! [thumbsup]
lp
[/quote]
Da je ocito da ce ponude biti cijena bi bila 3xx kn.
A mozda ce je i biti pa je zato cijena 9x kn.
S obzirom koliko je naš narod intertan i bojažljiv te defanzivan prema ikakvom riziku da sam Toda nebi dao nikakvu ponudu jer znam da bi mali dio ljudi zapravo tužio, njih bi nakon sudskog procesa isplatio, a za ostatak pričekao da mi upravni sud odbije žalbu i tek tada odkupio dionice od svih, a do tada bi tu lovu mogao slobodno vrtiti i ulagati dalje.
BTW
Čak je ova "pat" situacija OK jer sve tone mi stagniramo inace bi i BLJE dosta padalo :)…barem nekaj pozitivno 🙂
S obzirom koliko je naš narod intertan i bojažljiv te defanzivan prema ikakvom riziku da sam Toda nebi dao nikakvu ponudu jer znam da bi mali dio ljudi zapravo tužio, njih bi nakon sudskog procesa isplatio, a za ostatak pričekao da mi upravni sud odbije žalbu i tek tada odkupio dionice od svih, a do tada bi tu lovu mogao slobodno vrtiti i ulagati dalje.
BTW
Čak je ova "pat" situacija OK jer sve tone mi stagniramo inace bi i BLJE dosta padalo :)…barem nekaj pozitivno 🙂
Slazem se u potpunosti, nadam se ponudi, ali ako je ne bude ide tuzba, jest trebat ce cekati jedan period, ali bonus je iznos kamate, sto uopce nije za bacit.