BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nemojte me dragi moji beljari zatuć… sam se sprdam i svojoj nevolji… naime prodo sam 2/3 na vrijeme po dobroj cijeni no ostade mi 1/3 koju mi se po ovim cijenama ne prodaje… lijem suze [smiley10] isto ko i vi…

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Prva letvica pala. Mislim da će ostaviti još 2 pokušaja za četvrtak.[smiley2]

A gdje je ta druga ljestvica?
Trenutno ju ne vidim, da nije možda odustao pa da proba podignuti letvicu na koju kunu više ?
Jer tada bi opet imao 3 pokušaja!!

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Počišćeno sve do 296 u zadnjoj minuti.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Pozivam sve bljedolike dionicare Belja da ne nasjedaju provokacijama. Ovaj pad je privremen i nije ( po mom indijanskom osjecaju ) izazvan FI, vec objavom da ce Todoric upisati 2,7 mil dionica po 100 slavuja. I stoga su mnogi zabrinuti da ce dio te kolicine doci na trziste. No moram naglasiti, znajuci plemenske obicaje sela iz kojeg je poglavica Todoric, da on svoje dionice nece prodavati.
Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

postovani

jel mi mozete prokomentirati ovu konstataciju, sto nacuh maloprije

” ovim novim dionicama, sto se govori u pozivu na skupštini
ce se samo razvodniti vrijednost postojećih dionica ”

hvala

Ej Beljac aj ne brini se puno i što manje čitaj forum jer možeš kao od šale nasjesti na gluposti pošto si neiskusan.Stavit ću ti jedan link uskoro i kad god počneš sumljati što se dešava s dionicom pročitaj i mirno spavaj!!!

Novac je kisik burze!

Ej Beljac aj ne brini se puno i što manje čitaj forum jer možeš kao od šale nasjesti na gluposti pošto si neiskusan.Stavit ću ti jedan link uskoro i kad god počneš sumljati što se dešava s dionicom pročitaj i mirno spavaj!!!

Jel’ to link na FI?[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Evo Beljac linka pa kad god ne možeš spavati ili se dvoumiš pročitaj i budi miran.To ti je moja preporuka.Izvješće od danas je ispod očekivanja pa slijedi korekcija,opet će Belje krenuti gore.

http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2006,7,29,todoric_intervju,37606.jl

Novac je kisik burze!

Uvijek sam govorio da kolega Quark zapravo ima najvećeg ( znanja o ovoj dionici )

Zacrvenio sam se [smiley2]. Moram priznati sam zaista većinu iskrcao vrlo blizu samome vrhu a manji paketić sam prodao danas nakon što sam vidio izvješće. Mislim da je Belje završilo svoj uzlazni trend u ovom ciklusu i da nam sada slijedi triježnjenje do nekog novog momenta koji bi ga mogao Belje opet pokrenuti sa mrtve točke.

Ako pogledamo grafove, izgledaju puno gore nego prije tri mjeseca. Čini mi se da je pad prethodnih dana bio izazvan povlaštenim informacijama jer inače ove crvene svijeće ne bi tako čisto izgledale i u biti mislim da je bilo iluzorno očekivati dobro izvješće nakon 5 dana uzastopnog pada cijene. Još jedan dokaz koliko nam je tržište u klincu. Na MACD grafu imamo sell, RSI izašao iz prekupljenog područja, OBV pada, TRIX pokazuje silazni trend. Dakle, mislim da neko vrijeme neće biti kruha na Belju.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

znanac:

Uvijek sam govorio da kolega Quark zapravo ima najvećeg ( znanja o ovoj dionici )

Zacrvenio sam se [smiley2]. Moram priznati sam zaista većinu iskrcao vrlo blizu samome vrhu a manji paketić sam prodao danas nakon što sam vidio izvješće. Mislim da je Belje završilo svoj uzlazni trend u ovom ciklusu i da nam sada slijedi triježnjenje do nekog novog momenta koji bi ga mogao Belje opet pokrenuti sa mrtve točke.

Ako pogledamo grafove, izgledaju puno gore nego prije tri mjeseca. Čini mi se da je pad prethodnih dana bio izazvan povlaštenim informacijama jer inače ove crvene svijeće ne bi tako čisto izgledale i u biti mislim da je bilo iluzorno očekivati dobro izvješće nakon 5 dana uzastopnog pada cijene. Još jedan dokaz koliko nam je tržište u klincu. Na MACD grafu imamo sell, RSI izašao iz prekupljenog područja, OBV pada, TRIX pokazuje silazni trend. Dakle, mislim da neko vrijeme neće biti kruha na Belju.

Odlican graf, super realan. Dobra analiza. Samo da i ostatak trzista ne krene silazno. Ipak je Belje blue chip naseg marketa.

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Odlican graf, super realan. Dobra analiza. Samo da i ostatak trzista ne krene silazno. Ipak je Belje blue chip naseg marketa.

I ja se lagano bojim takvog scenarija. Nakon što smo se svi stavili pojaseve da nas ne odnese plimni val od Plive (čitaj, 100% se nakrcali dionicama) tržište nam umjesto očivanog rasta lagano postaje medvjeđe.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Ad 10) Temeljni kapital Društva povećava se izdavanjem novih dionica, a temeljem Ugovora o pretvaranju potraživanja u temeljni kapital.
Temeljni kapital Društva povećava se sa iznosa od 551.548.700,00 kn za iznos od 270.000.000,00 kn na iznos od 821.548.700,00 kn.
Društvo ovime izdaje ukupno 2.700.000 redov­nih dionica serije C, svaka nominalnog iznosa od 100,00 kn oznake BLJE-R-A.
Narodne novine br. 116 , 30.10.2006.

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

New Report

Close