Izvješće je jednom riječju katastrofalno i samo je Ante spasio Belje danas.
Neka od danas svetac zaštitnik Belja bude sv. Ante[smiley1]
Ne bojte se kad Todorić počne prodavati dionice Belja sagradiće još 10 Super Konzuma pa će se moći prodati više sira Buco i ABC, a bogami bit će i vatrometa. Jedan Konzum jedan vatromet. Samo me brine da to dioničari ne plate kao i nastup M.Škore i posebno Lane Jurčević za koju čujem da je posebno skupa.
Ups što je ovo bogati nema više trgovine Beljem danas.
Brzo treba uputiti VSE-u dopis da četvrtak i petak proglase neradnim danom da složimo stožer za obranu Beljare.
Ne bojte se dioničari DDJH ! Kad dođe izvješće za Đuru ima Beljarino izvješće da izgleda ko Microsoft.
jaoooj znanac, što se naslađuješ tuđom booooli… [smiley1] nego ajde budi drug pa kupi malo belja [smiley2] čisto radi slodarnosti
Onda treba reći da je cijena na tržištu nerealna. Kad kažeš da je izvješće katastrofa to znači da je tvrtka pred kolapsom i da joj prijeti stečaj. Pokazatelji u izvješću naslućuju oporavak i rast. A to što je cijena možda nerealna,to je druga stvar. I ako Belje bude uspješna firma (a sve daje naslutiti da hoće) i dionica bude vrijedila 1000kn tko će moći reći da cijena od 330 kuna nije bila realna u odnosu na onu 290 kuna. Možda jedino day to day traderi tj. špekulanti.
Vidi kako fino raste cijena Konzuma kad je Toda objavio ovo s Beljem.
Šta će biti kad obajvi i treću dokapitalizaciju. Ode Konzum na 100.000.
Hebe se Todoriću za male dioničare , trebalo mu je pumpanje cijenje kako bi e poboljšala kompletna slika Agrokora, posebno pred ulazak EBRD-a nedavno.
Sada kada je to završilo šta ga briga.
Manipulacije sa izvješćima uvijek postoje , kad je trebalo prikazati dobro stanje , prikazalo se, kad je trebalo obečati dobit ( nerealno ) obečalo se , sve radi pumpinga .
Najpametniji su kolege tipa Quark , koji svaki puta prodaju Belje prije objave izvješća, jer znaju da će biti loše.
Već mi se pomalo počinje sviđati naš pastir Ante, u biti radi na dobrobit većine i ukazuje na opasnost kupovanja dionica sa lošim fundamentima.
gledam i ne vjerujem, čas na rubu propasti i pada u ponor, čas se cijena podiže i kupnja jača… [smiley1][smiley1][smiley1] koje su ovo igre… mislim da će u finalu BLJE ipak završiti na oko 300 i tu i ostati do slijedećeg izvještaja…
Evo nekog novog branitelja Beljare. Ide na sve ili ništa i podiže letvicu na 296 kuna.
( jel zna da ima samo 3 pokušaja )[smiley2]
možda je drug Todo izdo naređenje – BLJE ne smije pasti! [smiley1]
Evo nekog novog branitelja Beljare. Ide na sve ili ništa i podiže letvicu na 296 kuna. ( jel zna da ima samo 3 pokušaja )[smiley2]
E, jeste smiješni kolega, svaka čast. Netko je rekao da sam ja Boris Mutić, ipak ste to vi.