Dragi moji dok god postoji mogućnost žalbe,odnosno tužbe i upravnog spora,moguće je i drugačije rješenje…
…život nije crno bijela tehnika, i svaki slučaj je različit…pa onda stoga što su do sad gotovo svi upravni sporovi završavali u korist Hanfe ne mora značit da će i ovaj…
…znate kad su u pitanju veliki novci ( a ovdje jesu ) suci malo dublje razmišljaju… [rolleyes]
…znate kad su u pitanju veliki novci ( a ovdje jesu ) suci malo dublje razmišljaju… [rolleyes]
da, samo zasto onda tako dublje nisu razmisljali na TS-u i VTS-u?
i koji bi se to novi momenti mogli pojaviti najednom a da nisu vec tamo izlozeni?
…to ti opet ništa ne znači…ne znam na što su se točno žalili,
jer im nisam u odvjetničkom timu…[cool]
…ali zasigurno na okolnosti koji su navedeni u Hanfinom rješenju…
…ali ne sekiraj se da ih nema još…
……naime,na VTS i na TS se odlučivalo o ništetnosti Odluka Skupštine ,a ne o zajedničkom djelovanju sa državom…
[rolleyes]
@Vedro Nebo
…blago vama kad ste toliki optimist…vjerujte da vam u sudskim procesima postoje takve zamke o kojima nikad ne biste ni sanjati mogli…
…zato obožavam ove PMS odvjetnike kojima je to sve tako jednostavno…
štanga od lake love
Ivća je pokrenuo upravni spor u roku što znaći da mane ponude a tužikati se 2-3 godine i imati blokiranu šušku mi je mahuna kombinacija [cry]
uzijo dobru šušku na valovima i do daljnjega laganini stendbaj do nekih nižih razina [bye]
sad baš bacio oko na tehničku, uredno zavrnulo down a treba i zatrpati onu rupu 72-82 od 06.10.