Mislim da prikazano izvješće nije uopće loše. Ne znam,izgleda da neki misle da se restrukturiranje teškog gubitaša može napraviti preko noći… Reći da je izvješće katastrofalno je u najmanju ruku smiješno…
Bit će odlično sad kad Todorić kupi dionice po 100 kuna pa ih malo oplodi na tržištu. Mislio sam da je Beljara najčvršća dionica na tržištu uz Čađaru ali evo sad nism više siguran. Belje danas više ne mogu ni prodati jer će preći granicu od 10%. Sutra burza ne radi. Preksutra ko živ ko mrtav.Hvata me panika. Oće li se do uopće moći prodati iznad 250 kuna. Mislim se……
Ma šalim se naravno. Kakvi loši rezultati, čitajte izvještaj………
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Čak je HOMS uspio ove godine napraviti negativan rezultat 3q ( majko moja kakav će tek biti 4q )
Pa dobro pitam ja Vas . Jel bolje bilo da su ove godine zatvorili hotel i uopće ne radili. Imali bi puno bolje fin. izvješće. Ovako ispada: Pola pijem, pola šarcu dajem. A Vi se brinete za dragu nam Beljaru ![smiley2]
Ne znam za vas ostale ali meni se FI čini sasvim OK. Ja sam očekivao o trećem kvartalu poslovne prihode kao za dva prva kvartala i to se ostvarilo. Druga stvar su enormna očekivanja od Belja. No usprkos svim kritičarima ja mislim da će se dogoditi mala korekcija cijene i onda opet sve po starom. Todorić neće dozvoliti da cijena Belja osjetno padne, a on ima i mehanizme za takvo što.
Sa štovanjem
Nisam vidio post uvaženog kolege Znanca, vidim da se stvara psihoza kako bi se što povoljnije skupilo vrijedne dionice iz slabih ruku. Ide se u dokup. Vidi slučaj Arenaturist.
Sa štovanjem
Nisam vidio post uvaženog kolege Znanca, vidim da se stvara psihoza kako bi se što povoljnije skupuilo vrijedne dionice iz slabih ruku. Ide se u dokup. Vidi slučaj Arenaturist. Sa štovanjem
Tima, pa kaj se sekiraš, bez obzira na sve trebat će impuls neki novi da potakne novi rast. I dalje smo u plusu, ali su očekivanja bila veća. Nije mi jasno kako ako se ljeti uz poveći broj stranih gostiju moglo prodati enormne količine Buco i ABC sira ipak imaju gubitak.
izgleda da strani gosti nisu ljubitelji buco sira… više vole banjalučke čevape [smiley1]
izgleda da strani gosti nisu ljubitelji buco sira… više vole banjalučke čevape [smiley1]
Izgleda.
Kolega Davorine,da bi se nešto zaradilo treba nešto i potrošiti. Pogledajte porast prodaje u zemlji… 144 miljuna od srpnja…
Mislim da prikazano izvješće nije uopće loše. Ne znam,izgleda da neki misle da se restrukturiranje teškog gubitaša može napraviti preko noći… Reći da je izvješće katastrofalno je u najmanju ruku smiješno…
Sve je relativno. Ima i boljih i lošijih izvješća nego što je ovo od Belja. Da je cijena Belja oko 100 kn, onda bi mogli reči da je izvješće zadovoljavajuće. Ne možemo reči da li je nešto dobro ili loše dok to ne stavimo u kontekst tržišta. Kada ovo izvješće stavimo u kontekst rasprava vođenih na ovom forumu u zadnjih mjesec dana, onda možemo sa pravom reči da je ovo katastrofa.
Kada netko očekuje dobit čak i od 100M kn, a poduzeće ostvari gubitak, kako bi ti to nazvao? Možda malim kiksićem?
Pozdrav
Kada netko očekuje dobit čak i od 100M kn, a poduzeće ostvari gubitak, kako bi ti to nazvao? Možda malim kiksićem? Pozdrav
Točno, obećali su 100 milja dobiti za ovu godinu uz prihode od 700 milijuna kuna, a ono gubitak na trećem tromjesečju, i tko onda navlači? Smiješno, svi lažu čim zinu eto to je istina.