BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…pa bolje da dadne tih pol milijarde u razvoj nego nama,pa makar među njima bila i ja…

Evo, ja obecavam da ako otkupi moje dionice, kako i treba po slovu zakona, zeli li sav su cu taj novac staviti na raspolaganje Belju. Naravno, uz godisnju kamatu 9%, kao sto to i Agrokor ‘ulaze’ u Belje.

Isto tako, ne moram prije toga dobiti pola firme za 1kn, niti dokapitalizirati firmu po tri puta manjoj cijeni od one na burzi.
[smiley]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

…znaš što bi ti ovi iz Agrokora odgovorili…svatko može izabrati i drugog kupca…

…nek prodaju onda drugim trgovačkim kućama,zar su one puno bolje????

…a i po čemu je iznad Zakona,ako mu je i Trgovački i Visoki trgovački odbio žalbu????

…a Hanfa opičila rješenje????

bakiceee, iznimno i neupitno cijenim tvoj lik i djelo, ali sa tvrdnjom da se u nekim slučajevima nije ponašao kao da je iznad zakona se ne slažem.
naveo sam primjer odgode plaćanja dobavljačima (čak i do godine dana, a nerijetko i uvjetovanja plaćanja kompenzacijom) čime koristi svoju veličinu i 40k (mislim) djelatnika Agorokora i drugih njegovih tvrtki da ne snosi nikakve posljedice i da se na to žmiri.
zamisli si todu pred vladom kao neki veliki sindikat…i to u predizborno vrijeme…sve je moguće dogovoriti [wink]

…a i po čemu je iznad Zakona,ako mu je i Trgovački i Visoki trgovački odbio žalbu????

…a Hanfa opičila rješenje????

***pa o čemu onda pričamo? dosad si sumnjala u pravnu državu i njega prikazivala ko božanstvo, sad najednom nije iznad zakona… konačno ti klikeri proradili?

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

…dragi moji,možete vi stvari postaviti kako god želite…

…ali pretpostavimo da bi takva obveza mogla teško opteretiti tvrtku ( što je već izjavljeno da nema problema ) i da bi 100-ine ljudi dobilo otkaze i ostalo bez posla,vas baš briga…imate pravo a za druge nas baš briga…

…eto tako se vi ponašate,a onda se ne čudite da Agrokor koristi sve pravne mogućnosti da utvrdi da Hanfa nije u pravu…

…pa bolje da dadne tih pol milijarde u razvoj nego nama,pa makar među njima bila i ja…

Isto tako i mene teško opterećuju komunalna naknada, Hrt pristojba, pretplata za telefon, slivne vode, Zamp, trošarine na gorivo, osiguranje…, a sutra možda i porez na nekretnine te financijske transakcije, pa nitko ne pita od kuda nego samo plati inaće ide ovrha… zašto bi Todoriić bio iznimka, pa ne zapošljava on te radnike radi obzira ili dobročinstva nego radi profita koji ostvaruje na njihovom radu!

Agrokor je u zakonskoj obvezi davanja ponude za Belje, znali su to još od 2007. a u međuvremenu su napravili više akvizicija u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, CG teških milijardu+ eura, te su u postupku akvizicije sa Merkatorom koja je opet teška milijardu eura i sada bi netko , prema tebi, trebao biti obazriv prema tvrtki koja se okolo šepuri kao puran i preplačuje a doma uz to što mu je poklonjeno, još otezanjem i lobirnjem izigrava zakonsku regulativu zbog pogreške koju su sami učinili…e, pa pogreške se plačaju, neke sa većim, neke sa manjim posljedicama, ali se svakako plačaju!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

…ha ništa,uložite i vi u neku tvrtku blizu 2 milijarde i napravite je uspješnom,pa nek je i vama prodaju za 1 kn…

…nevjerojatno,kako mi volimo pljuvat po svojim ljudima…

…postoji sud koji će u krajnjoj granici utvrditi da li postoji obveze ili ne…

Svi ste zaboravili koliko je poticaja dobio, sve mu je dala država.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

BAKICAAA, 09.11.2011. u 13:18
Svi ste zaboravili koliko je poticaja dobio, sve mu je dala država.

…a jel,a koliko su drugi dobili i sve rašćerdali na aute i skupe traktore…

…on je bar sve uložio u proizvodnju…i rezultati se vide…

…ha ništa,uložite i vi u neku tvrtku blizu 2 milijarde i napravite je uspješnom,pa nek je i vama prodaju za 1 kn…

…nevjerojatno,kako mi volimo pljuvat po svojim ljudima…

…postoji sud koji će u krajnjoj granici utvrditi da li postoji obveze ili ne…

Krivo si postavila stvari, nije on uložio pa dobio za 1 kunu, već dobio za jednu kunu pa onda uložio kako kažeš 2 mil.

bez obzira na sve ova dionica je iz sastava agrokora i ako agrokor preuzme mercator sto je vrlo izgledno dionice agrokora ce rast teko da se ne sekiram za ovu dionicu

…pa jasno,pa netko dobije firmu za jednu kunu,ako se obveže na ulaganja…a ne da rašćerda i obogati se…

…pa ne može svatko dobiti firmu za jednu kunu,moraju postojati objektivne okolnosti da će ju kupac unaprijediti i osnažiti…

…i to sve sve dogodilo…,pa samo on u Slavoniji nešto značajnije radi…

…gdje je on sad zeznuo državu???

…zašto je ja ili ti nismo dobili???? nit imamo para za ulaganje,nit objedinjenog tržišta…

…dragi moji,možete vi stvari postaviti kako god želite…

…ali pretpostavimo da bi takva obveza mogla teško opteretiti tvrtku ( što je već izjavljeno da nema problema ) i da bi 100-ine ljudi dobilo otkaze i ostalo bez posla,vas baš briga…imate pravo a za druge nije važno…

…eto tako se vi ponašate,a onda se ne čudite da Agrokor koristi sve pravne mogućnosti da utvrdi da Hanfa nije u pravu…

jedan kolega prije par stranica je napisao:"jedan kolega je prije par stranica napisao "Budite spremni da ispadnete i negativci koji žele preko noći se obogatiti na račun todorica koji je spasio Belje i u njega uložio velike novce a sada to vi sve ugrozavate.. ( sve to mi prolazimo na LRH ) "

i onda evo bake sa svojim postom….. i sad se nameće jedno prosto pitanje ….bako koji je tvoj interes

Ne sramim se svojega siromaštva, Do njega sam dosao postenim radom !!!

Svatko ima neki svoj osobni interes, samo Baka ima neki tuđi interes.

New Report

Close