Iskreno…ne bi volio ovog casa biti u BLJE a da sam usao iznad 300…hm
Možda si uzimaš previše za pravo. Bez obzira na izučavanje, ne vidim po čemu bi ti trebao imati više prava od bilo kojeg člana ovog foruma?
Ni po čemu, a osim toga si mnoge navlačio svojim neobjektivnim i navijačkim pristupom.
Možda si uzimaš previše za pravo. Bez obzira na izučavanje, ne vidim po čemu bi ti trebao imati više prava od bilo kojeg člana ovog foruma? Ni po čemu, a osim toga si mnoge navlačio svojim neobjektivnim i navijačkim pristupom.
Ajde, ajde, sad na mene drvlje i kamenje. Koga sam i gdje navlačio?
Samo je tromjesečna dobit u minusu. Kroz cijelu godinu Belje ima 4,336 miljuna kuna dobit
Baš je lijepo vidjeti kad čitava ekipa druka prema gore.
Nije mi drago da je cijela ekipa u panici.
loše… loše… no nema veze, u finalu ovo je samo tromjesečno izvješće… kad se sve zbroji BLJE je i dalje u debeloj pozitivi, strpljivi bi rekli, pričekajmo kraj godine pa ćemo onda biti pametniji [smiley1]
Dobar komentar sa Moj novac:
Ne može se sa sigurnošću reći da su prihodi pali, mislim na Poslovne prihode.
Ako zanemarimo stavku Ostali prihodi što su u 2005godini iznosili 312mln.kuna i odnosili se na ‘oprost duga’ od države tada im Poslovni prihodi rastu za nekih 13%.
No to je opet sve kreativno računovodstvo.
Iz ovoga ne mogu do kraja dokučiti šta je pjesnik htio reći.
Zanimljiva mi je stavka Dugoročnih obveza, da li je to ona poljoprivredna mehanizacija spominjana prije par mjeseci?
Malo su si i restruktuirali financijske rashode, dio kratkotrajnih obveza za kredite prebacili u dugoročne.
Likvidnost im ne dolazi u pitanje, a i zaduženost im je na 33%, ništa prestrašno.
Čini mi se da Todu uopće ne zanima dionica, već firma.
Belje poslovalo u ovom kvartalu s -329.000 gubitka, strašno. Ovo je gore od Petrokemije.
Apsolutno potpisujem. To je ono o čemu sam jučer govorio.
Pozdrav
Dobro izvješće Belja. Veći prihodi u usporedbi na prethodno razdoblje. Ostvarena dobit. Malo kemijanja ( tradicionalno ). Sve u svemu ispod očekivanja nekih nerealnih kolega ( Tima, Davorin i sl. ), ali nije loše. Do kraja godine biti će i bolje, hi,hi,hi[smiley1]