Blizu Velike Gorice srušio se vojni zrakoplov, pilot preživio

Naslovnica Forum Komentari članaka Blizu Velike Gorice srušio se vojni zrakoplov, pilot preživio

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pogledajte na koji se način Maja Sever u Hrvatska danas HTV1 obrušila na Hrvatsku vojsku .

.

Hrvatska danas HTV 1

.

To sam i ja primjetio. Tendenciozno je ponavljala izjavu kako je avion pao na nenaseljeno mjesto, te se trudila svim silama ocrniti HV. Uopće joj nisu bile bitne činjenice da je čovjek za dlaku izbjegao smrt, da je uništen jedan avion, da su mogli stradati drugi ljudi i imovina! On nje nisam ništa drugo ni očekivao! Sramota za novinarsku struku, koju plaćaju porezni obveznici!

Iz ovoga slučaja pada zrakoplova 121 moguće je izvući niz zaključaka o iracionalnom razmišljanju Hrvata. S jedne strane oni nastoje zakinuti državu, a s druge strane očekuju da ona bude snažna, da ima opremljenu vojsku, suvremene zdravstvene kapacitete, besplatno školstvo i dr. Trenutno gospodarsko stanje Hrvatske je takvo da ona ne može nabaviti novih šest borbenih zrakoplova, a mnogo naivnih Hrvata zaglupljujuće pita zašto se takvi ne nabave, kao da Hrvatska lako može izdvojiti cca pola milijarde dolara ili eura za tu potrebu. Suvremeni Hrvat lako se upušta u kritiku stanja u državi, ali sam ne razmišlja o vlastitim doprinosima u toj državi tako da je aktualna uzrečica: “Daš Hrvatima državu i upropaste se.”

Ima se stotine miliona za kupnju novih bjesnih Audija i Mercedesa za dokazane neznalice i nesposobne političare i glavonje iz Javnih tvrtki a nema se za nove avione za Ministarstvo obrane ?

Zašto se vladajuća klika ne vozi (po cesti !) u autima starim 30 godina ?

.

Ima se stotine miliona za kupnju novih bjesnih Audija i Mercedesa za dokazane neznalice i nesposobne političare i glavonje iz Javnih tvrtki a nema se za nove avione za Ministarstvo obrane ?

Zašto se vladajuća klika ne vozi (po cesti !) u autima starim 30 godina ?

Slažem se.

Usputno bih primijetio da prošla “vladajuća klika”, većinom iz “stranke državotvornih lopova”, također nije nabavila nove borbene zrakoplove, a bilo je u danima njihove vladavine više novca. Upustili su se u kupnju oklopnih vozila, iako je tada borbeno zrakoplovstvo već bilo zastarjelo i u problemima. Bili su zaokupljeni FIMI Medijom pa nisu imali vremena za promišljanje o potrebi obnavljanja pobjedničke vojske. Neki umirovljeni generali pojavljuju se ovih dana pod zaštitnim znakom te stranke (“zna se koje”) i izražavaju krajnju zabrinutost, a svojom šutnjom (“šutnja je zlato”) u vrijeme događanja “hrvatske krađe” podržavali su takvo “stanje stvari i mentaliteta”. Potpuno su se uklopili u mentalitet čovjeka “desničarskoga srca” (“tko je jamio, jamio je”) i “titoističkog uma” (“imamo Hrvatsku i ona nam treba osigurati standard premda ju pomalo potkradamo“). Svaka čast onima koji su se pošteno borili; neki od njih sada napominju: “Najlakše je biti kritičan. Neka svatko radi svoj posao i bit će nam svima bolje.”

Što se tiče “neoliberalnih ljevičara”, primjećujem da su nešto načili od “katoličkih desničara”, pa preferiraju “katolička auta”.

@k-peter,

a ti o lanjskom snijegu ?
U zabludi si.
Širiš SDP+HNS Kukuriku promiđbu iako 85% građana vjeruje da nas vode u propast.
Ukratko:

Kakav god bio HDZ Hrvati ipak imaju Hrvatsku ,

za razliku od npr.Palestinaca.

.



@k-peter
,

a ti o lanjskom snijegu ?
U zabludi si.
Širiš SDP+HNS Kukuriku promiđbu iako 85% građana vjeruje da nas vode u propast.
Ukratko:

Kakav god bio HDZ Hrvati ipak imaju Hrvatsku ,

za razliku od npr.Palestinaca.

Vidim da imam raspravu s jednim pobornikom HDZ-a pa ću je sada zaključiti. Ako je što evidentno o HDZ-u, a to je da je bivši predsjednik te stranke u zatvoru. Jedan od HDZ-ovih ministara gulio je par mjeseci krumpire. Ako možemo smatrati HDZ i SDP smatrati najodgovornijim strankama za stanje u Hrvatskoj tada uzmimo u obzir da je HDZ vladao oko 18 godina i za to vrijeme nanio je nepopravljivu štetu hrvatskom gospodarstvu.

Usputno, prema hrvatskom pravopisu piše se “promidžba”.

@k-peter,

Objektivan sam.
Nisam pobornik nikoga , za razliku od tebe.
Teško je s tobom voditi raspravu , jer si neobjektivan.
Neki su osuđeni zbog lopovluka a dali je kraj žalbama – neznam.
A neki još nisu osuđeni zbog lopovluka .
A neke čak sude u EU zbog ubojstava Hrvata po svijetu.

90-posto-menadzera-u-hrvatskoj-smatra-da-je-ekonomska-situacija-losa

http://www.index.hr/vijesti/clanak/90-posto-menadzera-u-hrvatskoj-smatra-da-je-ekonomska-situacija-losa/764226.aspx [index.hr]

.

Pošto uopće ne posjećujem naše web portale, moram na ovom mjestu komentirati sinoćnji dnevnik 3. T. Munižaba je osmjehujući se, cinično komentirala kako su sva četiri Miga sada na sigurnom, u hangarima, pošto se peti nsretno prizemljio! Ovakvo ismijavanje institucija u državi koja vas hrani moguće je samo u HR!Jadno, još je jadnije da to nitko neće javno komentirati!

New Report

Close