Blagaić nudi san od 1,5 mlrd. eura, a vjerovnicima duguje 22,3 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Blagaić nudi san od 1,5 mlrd. eura, a vjerovnicima duguje 22,3 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

to sam više puta ponovio u postanju ovdje – valjda jedino u hrvatskoj se investitorima mogu zvati oni koji novca uopće nemaju.

nije važno ima li se vlastita sredstva, odobren kredit ili sredstva nekog investicijskog fonda, no važno je da se novci imaju, a ne “planiraju”.

hrvatski san se doista sastoji u tome da je rvacki poduzetnik genijalac koji ima tako dobre ideje da će netko drugi doći, dati mu novce, preuzeti sav rizik, i ako uspije profit ubire rvacki genijalac, a ako ne uspije trošak snosi taj netko sa strane koji nesebično (i bezumno) daje novce.

to je doista san koji sanjaju mnogi, a ovaj blagaić je izgleda nadmašio sviju u snatrenju.

Tako isto Hrvatska vlada sprovodi privatizaciju firmama sa 20.000 kuna temeljnog kapitala, dva zaposlena, bez bankarskih garancija i bez ikakvih garancija.

Kakva Vlada, takvi i investitori.

to je pravi hrv.poduzetnik koji vjerojatno skočava izrešetan jednog dana kada nekom prekipi.

Pa taj na zapadu nebi zaradio za kruh i vodu!!!!! Hrvatska prevara – projekti koji vječno žive u Hrvata!!!! Ja budem, mi radimo, mi ćemo pojest, poklonim poduzeće zakladi, a firma nema ni za platit vodu i struju, fantastična ideja i projekti………likovi sjede i pijuckaju kavu i puše Malboro, a kada treba platiti kavicu onda se pogledavaju………na koga je red danas da plati, ja nemam ni lipe!![emo_smijeh]

Volio bih da Blagaić zahebe ovog malezijca ili indonežanina…nebi bio ni prvi a ni zadnji…[emo_smijesak]

A BALVANA!!! :) :) :)

Megalomanija ili ludilo veličine označava patološko precijenjivanje sebe samog, svojih sposobnosti i mogućnosti. Pogođena osoba smatra se važnim političkim ili vjerskim likom, reinkarnacijom velike ličnosti, bogom, prorokom, ili slično, kao što je superjunak. Javlja se primjerice u sklopu paranoje, shizofrenije ili staračke demencije.

Reinkarnacija Balkanskog prevaranta,intelegentan i vrlo uvjerljiv. [emo_cool]

…zaboravh napisati,sa ubrzanom vegetacijom tj.kratkog života. [emo_vrtimise]

New Report

Close